Обявеният в събота от МВР за издирване Мариян Весков Динков-Индианеца

...
Обявеният в събота от МВР за издирване Мариян Весков Динков-Индианеца
Коментари Харесай

На вниманието на Сотир Цацаров: Индианеца беснее във Враца, магистрати го закрилят

Обявеният в събота от Министерство на вътрешните работи за търсене Мариян Весков Динков-Индианеца се оказа, че е един от новите рискови нарушители във Враца, откри следствие на организация BulNews. Въпреки това 29-годишният престъпник е на независимост, като към този момент има признаците, че това става с помощта на разпънат над него чадър от локални магистрати.
По този мотив медията ни приготвя формален сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров с молба да бъде тествано лицето Динков, автоморгата „ Арап “ на ул. „ Георги Бързашки№16 “ и протичащото се към нея.
Така да вземем за пример ще питаме основния прокурор по какъв начин по този начин юноша на 29 години има транспортна компания с 10 автовоза, леки коли и елементи за тях на стойност над 500 бона. Ще бъде любопитно да се откри дали лицето е арестувано в страната с крадени коли и дали това, да вземем за пример, се е случвало и в Мездра. Ще питаме и дали е арестувано в Европа и за какво. Ще бъде любопитно да се откри дали преди години е нанесъл нечовечен побой на човек, поради което е бил наказан на пробация. Очакваме да стане ясно къде работи майка му и дали тя оказва влияние върху врачанските магистрати, които покриват всичките му закононарушения. Ще желаяме обществено да се разгласи какъв брой пъти и защо е арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи и до каква степен са стигнали следствията против него. Разбира се, ще питаме и кой е прекратявал до момента досъдебните производства, в случай че това се е случвало. Любопитно ще бъде да се работи и по версията, че акцията на Столична дирекция на вътрешните работи против неговата морга е била провалена след есемес, получен от вътрешен човек. Безкрайно забавно ще е и да се откри дали има 3-4 локални служителя на реда на основни позиции, които всеки месец получават заплата от Индианеца.
Редакцията на организация BulNews чака всеки жител, който е бил измъчван от Индианеца, да пристигна и да опише за своя случай.
По всичко проличава, че е належащо медията ни незабавно да притегли вниманието на обществото и институциите към лицето Мариян Весков Динков, защото има всички сигнали, че той може да се трансформира в новия палач във Враца. Реплика на Цофъра, само че с надалеч повече възможности…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР