Обявеният скоро ASUS Zenfone 11 Ultra е конкурентен флагмански смартфон

...
Обявеният скоро ASUS Zenfone 11 Ultra е конкурентен флагмански смартфон
Коментари Харесай

Asus Zenfone 11 Ultra: Наситен с функции флагман с невероятен живот на батерията

Обявеният скоро ASUS Zenfone 11 Ultra е конкурентен флагмански смарт телефон с приказен екран, звездна продуктивност и чудесни камери. Той обаче е и много безценен, липсват му значимите нововъведения, присъщи за Asus а направата му може да се окаже прекомерно огромна и обемиста за очакващите по-малък модел. На мен обаче ми хареса да го употребявам към този момент няколко седмици като главен уред и считам, че тайванската компания е съумяла да извърши задачата си, която си е сложила – да показа мощен флагман, който да съперничи на моделите на „ обичайните “ марки.

До в този момент Zenfone беше един от най-компактните телефони с Android, само че тази година той се трансформира в нещо напълно друго с новия Zenfone Ultra

Asus всъщност взима своя ROG Phone 8, прочут с геймърските си благоприятни условия, и го преопакова в телефон, предопределен за всеобщата аудитория. Резултатът е Asus Zenfone 11 Ultra. За всички фенове на компактните размери, въпреки всичко би трябвало да кажем, че това явно няма да е последния модел от серията и рано или късно ще можем да забележим правоприемник на Asus Zenfone 10, което в действителност би било ужасно. Както подсказва и името му, 11 Ultra съставлява обемисто и тежко устройство на цена от 2149 лева

ASUS се стреми към нововъведения със своето ново и необичайно наречено премиум предложение – ASUS Zenfone 11 Ultra. Това не е просто следващият артикул в линията, а самоуверено изказване на марката. Създаден, с цел да надвиши упованията, Zenfone 11 Ultra съчетава авангарден хардуер със софтуерни нововъведения, съобразени със актуалния консуматор. Независимо дали сте софтуерен запалянко, или консуматор с по-малко условия, този телефон дава обещание да увеличи мобилното ви преживяване с качествена продуктивност, завладяваща хармония и безпроблемна деловитост.

Въпреки че концепцията за премиум версия на към момента фиктивен уред като Zenfone 11 е малко особена, ASUS Zenfone 11 Ultra показва упоритостта на своя основател на пазара.

Той извлича върхови характерности от сътрудника си ROG Phone 8, един от най-хубавите геймърски телефони на 2024 година, и ги събира в един по-продаваем флагман, който е подготвен да се бори с огромни имена като Xiaomi 14 и Samsung Galaxy S24.

Стремейки се да се открои от останалата част от групата с Android и от предшествениците на ASUS, ASUS Zenfone 11 Ultra предлага най-големия адаптивен екран, който сме виждали в телефон на ASUS, дружно с впечатляващ набор от камери и най-хубавия потенциал на батерията от серията Zenfone. Последните нововъведения на ASUS в региона на изкуствения разсъдък надграждат предложенията на Android 14, като се концентрират върху интуитивното и прелестно взаимоотношение с потребителя. И по този начин, по какъв начин наподобява като цяло? Нека разберем.

Външен тип

ASUS Zenfone 11 Ultra е смарт телефон с съвременен и грациозен дизайн. При направата са употребявани висококачествени материали, в това число железна рамка и стъклен тил, което му придава премиум чувство. Тънкият профил способства за цялостната грациозност на телефона, а безпроблемното консолидиране на физическите бутони и портове в шасито прави интерфейса подсъзнателен и елементарен за потребление.

Дисплей

Представете си екран, който се приспособява към работата ви; 6,78-инчовият LTPO AMOLED екран на Zenfone 11 Ultra е тъкмо подобен. Той е освен огромен, само че и сигурен екран, като ASUS употребява Corning Gorilla Glass Victus, с цел да защищити от досадните изтърквания и драскотини. Тънките рамки ви обезпечават по-поглъщащо преживяване, което прави всичко – от стрийминг до видеоразговори – по-завладяващо. Що се отнася до екраните, нямаме действителни недоволства.

FHD+ резолюцията на Zenfone 11 Ultra и технологията Flexible AMOLED на Samsung оферират надълбоко черно и ярки цветове, което прави този екран наслаждение за образно наличие. Технологията LTPO е тайният сос в рецептата на екрана, който разрешава на екрана да трансформира гладко честотата на освежаване до 144 Hz, което е изключително потребно по време на завоеванията в игрите. Започваме да виждаме, че от ден на ден телефони оферират автоматизирана смяна на честотата на освежаване, само че Zenfone 11 Ultra се оправя отлично с ръководството на честотата на освежаване, а в случай че не сте нейни почитатели, има алтернатива за задаване на непрекъсната периодичност.

Камера

Масивът на задната камера по необикновен метод разполага с шест-осов хибриден карданен стабилизатор, който улавя плавни моменти при множеството условия с помощта на функционалността Vivid AI Portrait Video. Влогърството в никакъв случай не е било по-лесно с тези функционалности, които са налични и при потребление на предната камера. И въпреки всичко задната камера е мястото, където е мястото за епични нощи на открито и зашеметяващи фотоси на гледки с живи цветове, които излъчват изясненост.

Звездата на тройната камера е 50МР главен датчик, подсилен от карданния стабилизатор, който подсигурява, че фотосите ви са внезапни и постоянни, като образеца нагоре. Добавете към това 13МР ултраширок обектив за спиращи дъха пейзажи и 32МР телефото обектив за детайлни близки проекти и ще получите универсална конфигурация на камерата, която е подготвена за всеки миг. Има и 32MP селфи камера начело, която е изцяло способна да прави фотоси, почтени за профилите ви в обществените мрежи. Като цяло, това е много солидно показване на фронта на камерата, без да имаме недоволства от наша страна.

Производителност

Zenfone 11 Ultra разполага с най-новия SoC Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 и е повода този телефон да се оправи с всичко, което му подхвърлите. Говорим за многозадачна работа, плюс инсталиране и пускане на приложения без закъснение, като великодушната помощ от до 16 GB RAM също оказва помощ. 512 GB памет за предпазване би трябвало да са задоволителни за множеството консуматори, които употребяват стрийминг. Въпреки че би било хубаво да видите алтернатива за пълноценно предпазване от 1 TB за тези, които желаят да гледат и слушат офлайн.

ASUS Zenfone 11 Ultra е чудесно устройство за мобилни геймъри. С най-новия чипсет Snapdragon и усъвършенствана система за изстудяване този телефон предлага гладко и непрестанно гейминг преживяване, при което продуктивността в никакъв случай не е проблем. Независимо дали играете нещо неангажиращо като Candy Crush, или по-взискателно като Diablo Immortal, няма да се сблъскате с проблеми с честотата на фрагментите или със смешни температури, идващи от телефона ви. Разбира се, той не е толкоз насочен към игрите, колкото ROG Phone 8, само че няма проблем да се оправи с продуктивността.

Софтуер

В днешно време връзката е от решаващо значение, а Zenfone 11 Ultra я прави безпроблемна с помощта на дългия лист от функционалности, задвижвани от изкуствен интелект. Най-полезна за общуването е AI Call Translator, която прави диалозите на няколко езика налични в придвижване за хора, които не владеят езика. Не са налични толкоз доста езици, колкото при Гугъл Translate, само че съгласно марката те ще се появят скоро. AI Wallpaper също е хитра функционалност, която виждаме от голям брой марки, позволяваща на потребителите да основават необикновено изглеждащи фонове, които им подхождат.

Функцията за семантично търсене на Zenfone 11 Ultra схваща поръчките ви на натурален език, което улеснява намирането на фотоси, приложения и настройки. Това е вашият подсъзнателен помощник, който опростява навигацията и взаимоотношението и решително прави нещата. Да, знаем, че има Гугъл Assistant, само че нещо в Semantic Search се съчетава по-добре с този съответен телефон.

Усъвършенстваното шумопотискане подкрепя функционалности като Semantic Search и качеството на повикванията, само че не бихме го нарекли усъвършенствано. Проблемът тук, както и при някои други функционалности, е, че ASUS ZenFone Ultra 11 е отговорен за това, че софтуерните му еволюции звучат неповторимо и грандиозно. Въпреки че нищо не е изпълнено неприятно, нищо не е механически ново или новаторско. Просто ASUS слага своя щемпел върху съществуващи технологии, които можете да намерите в други телефони с Android от висок клас. Това не е нещо неприятно в никакъв слчай, само че не е гражданска война.

Zenfone 11 Ultra поддържа WiFi 7, Bluetooth 5.4 и NFC за бързи и надеждни връзки, тъй че можете да се наслаждавате на по-плавен стрийминг, по-бързо евакуиране и безпроблемно свързване с други устройства. Честотата на освежаване от 144 Hz и Dirac Virtuo обезпечават поглъщащо преживяване във връзка с визуализацията и звука, надлежно, до момента в който играете игри и гледате филми.

Батерия

С батерия с потенциал 5500 mAh Zenfone 11 Ultra е маратонец, който устоя и през най-натоварените ви дни. Удълженият живот на батерията на Zenfone 11 Ultra ви държи в течение на най-малко един ден при интензивна приложимост или до два дни при инцидентна приложимост, тъй че не е нужно да се притеснявате, че ще оставите кабела на зарядното си вкъщи. Свикнали сме да чакаме стабилен живот на батерията от устройствата на ASUS, тъй че се радваме, че марката не ни разочарова в този отдел.

Благодарение на усъвършенстваните благоприятни условия за зареждане на Zenfone 11 Ultra, а точно Quick Charge 5.0 и PD Charging, можете да очаквате този телефон да доближи 50% заряд за към 15 минути. При нашите проби беше належащо малко повече време, с цел да се изцеди изцяло батерията до 100%, малко под час, което е малко необичайно, като се има поради какъв брой бързо доближава до 50%. Все отново това е бързо зарядно устройство, с благоприятни условия за безжично зареждане, което върви на крайници със скоростите на зареждане на други флагмани.

Трябва ли да купите ASUS Zenfone 11 Ultra?

ASUS Zenfone 11 Ultra е извънреден премиум смарт телефон, който може да се похвали с впечатляващи хардуерни и софтуерни характерности. Той има 6,78-инчов AMOLED екран, динамичен набор от камери и процесор Snapdragon 8 Gen 3, което го прави подобаващ за разнообразна публика. Ако това са характерностите, които търсите в един телефон, мъчно е да не ви препоръчаме този модел.

Налице са и функционалностите на телефона, ръководени от изкуствен интелект, в това число AI Call Translator и AI Wallpaper, които обезпечават високо равнище на персонализация и улеснение. Въпреки първокласната си цена и забележителните си размери Zenfone 11 Ultra е безапелационен избор за тези, които търсят разкош и софтуерни нововъведения в смарт телефон.

Тъй като обаче ASUS Zenfone 11 Ultra е устройство от висок клас, високата му цена може да се окаже сериозна спънка за потребителите с стеснен бюджет или за тези, които дават приоритет

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР