Обявена е въздушна тревога над цяла Украйна.Украинските медии съобщават за

...
Обявена е въздушна тревога над цяла Украйна.Украинските медии съобщават за
Коментари Харесай

Цяла Украйна е под въздушна тревога, експлозии в Киев, Харков и други градове

Обявена е въздушна паника над цяла Украйна.

Украинските медии оповестяват за гърмежи в Днепър и Кривой рог, а в Николаево и региона е нарушено електроснабдяването. Взривове е имало в Деснянский регион в столицата Киев. Има опустошен обект от основната инфраструктура, заяви кметът Виталий Кличко. След детонацията е зародил пожар и има проблем с електроснабдяването.

Взривове са се чули и в Харков, заяви кметът Игор Терехов. Според информацията задачата е била промишлено дружество.

Към момента се оповестява за ракетни удари по 18 цели в страната. Има минимум един умрял след офанзива против жилищен блок в Николаев.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи през днешния ден, че от 10 октомври насам са разрушени 30% от електроцентралите в страната.

„ От 10 октомври 30% от електроцентралите на Украйна са разрушени, което докара до всеобщо изключване на електрозахранването в цялата страна. Възможности за договаряния с Путин не останаха ”, написа той в Twitter.

Миналата седмица съветският президент Владимир Путин разгласи на среща с членове на Съвета за сигурност, че ще бъде нанесен масиран удар с високоточни оръжия по военните, информационните и енергийните уреди на Украйна.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР