Обявен за общодържавно издирване е задържан в хода на спецакция

...
Обявен за общодържавно издирване е задържан в хода на спецакция
Коментари Харесай

Полиция и жандармерия окупираха Вършец, закопчаха обявен за общодържавно издирване

Обявен за общодържавно търсене е арестуван в хода на спецакция на територията на районното ръководство във Вършец, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Специализираната полицейска интервенция за противопоставяне на стандартната престъпност е извършена през вчерашния ден, под управлението на Окръжна прокуратура-Монтана. В акцията са взели участие екипи на Зонално жандармерийско управление-Монтана, „ Специални тактически действия” и служители на реда от Вършец.
В хода ѝ, при обход в региона на село Черкаски е открит 34-годишен локален гражданин, разгласен за общодържавно търсене от Столична дирекция на вътрешните работи. Извършени са полицейски инспекции на 9 обекта. Образувани са 2 досъдебни производства.
От дома на 50-годишен гражданин на село Долно Озирово са конфискувани 4 нелегално притежавани муниции от диаметър 9х18 мм.
При инспекция в дома на 40-годишен вършечки гражданин е открито, че нарушил наложената му от РЗИ домашна карантина и излязъл отвън жилището си в курортния град. В парцелите на 6-ма поданици на кв. „ Изток” във Вършец е открито нелегално предпазване на дъбова и габърова дървесина. По случаите са формирани преписки.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР