Обява в платформата EstateJobs.com, чрез която богати клиенти търсят икономи,

...
Обява в платформата EstateJobs.com, чрез която богати клиенти търсят икономи,
Коментари Харесай

100 000$ заплата: Кандидат за президент на САЩ търси бавачка?

Обява в платформата EstateJobs.com, посредством която богати клиенти търсят икономи, готвачи, водачи и различен вид домашен личен състав, предлага впечатляваща годишна заплата от $100 000 за бавачка.  

Детайлите в обявата сочат, че тя може да е обвързвана с милиардера и републикански претендент за президент на Съединени американски щати Вивек Рамасвами, написа Insider.

„ Любопитството, приключенията и непрекъснатото придвижване дефинират метода на живот на фамилията “, гласи въпросната публикация за работа. „ Това е изключителна опция да се присъедините към високопоставено семейство, допринасяйки за растежа и развиването на техните деца, до момента в който участвате в неповторими фамилни завършения.

Става дума за 84 до 96 часа работа на седмица, като се редуват 7 работни и 7 почивни дни. Дейностите включват съгласуване със „ специфичен екип -готвач, детегледачки, икономка и частна защита “, с цел да се обезпечи „ безпроблемно ежедневната рутина на децата ", разказани като " надарени ".

От бавачката се чака да „ приготви “ техните „ зони за игра, играчки и облекла, с цел да насърчи стимулираща и проведена среда “.

Името на клиента не е посочено в обявата, само че голям брой елементи сочат към семейство Рамасвами, показва Insider. Пощенският код на рекламата съответствува с адреса на Кълъмбъс, Охайо, изборната регистрация на Рамасвами. Възрастта на децата, за които би трябвало да се поставя грижа, съответствува с възрастта на двамата дребни сина на Рамасвами. В рекламата се споделя, че бавачката ще дава отговор за приготвянето на вегетариански ястия за децата - Рамасвами е вегетарианец.

В обявата се споделя още, че фамилията пътува почти два до три дни всяка седмица, най-вече с частен аероплан. Синовете и брачната половинка на Рамасвами Апурва, професор и доктор в Държавния университет на Охайо, постоянно се причисляват към него в акцията, по време на която той неведнъж пътува до Айова и Ню Хемпшир през последните месеци. Доскоро Рамасвами е бил притежател на три частни самолета, показва още Insider.

Всеки, който поеме някаква работа към Рамасвами, може да бъде изправен пред много стресиращи прекарвания, добавя изданието, което по-рано писа, че фармацевтичният магнат може да бъде доста придирчив и взискателен, като изисква личният състав му да работи с съвсем военна успеваемост.

Обявата разказва фамилията като " високопоставено ". За да дефинира кои фамилии в региона, отговарящ на пощенския код, биха могли да си разрешат да пътуват с частен аероплан и да дават отговор на другите елементи в обявата, Insider употребява база данни и разпознава притежателя на всеки дом, продаден за повече от 1 милион $ в последните 10 години.

Сред разпознатите купувачи има хирурзи, юристи, мениджъри на активи, професори, както и пианист. Само Рамасвами обаче има толкоз мощен обществен профил, написа Insider.

Когато изданието се свързва с Триша Маклафлин, представител на акцията на Рамасвами, тя в началото споделя, че фамилията не наема бавачки, които да живеят в дома му; „ допускам, че обявата е оповестена от някой различен “, добавя тя. Когато Insider разяснява, че съгласно обявата няма условие бавачката да живее в дома на Рамасвами, а че би трябвало да работи от 12 до 14 часа дневно, Маклафлин не отговоря.

Ден откакто Insider осведоми екипа на претендента на републиканците, че ще пусне обява за обявата, тя изчезва от EstateJobs.com. От платформата не разясняват за какво.

Темата за високата цена на грижите за децата в Съединени американски щати се появи за малко във втория републикански примитивен спор в сряда, където острият език на Рамасвами наподобява имаше противоположен резултат, разяснява Insider.

На въпрос на модератора към сенатора от Южна Каролина Тим Скот, обвързван с разноските към грижите за децата, той отговори: „ Някои фамилии харчат до половината от приходите си за гледане на деца. И те би трябвало да решат дали си заслужава да работят или няма смисъл от финансова позиция. “

В края на отговора на Скот Рамасвами се намеси, с цел да разгласи, че „ същинското разделяне в Съединени американски щати е сред болшинството от нас, които обичат тази страна и споделят нашите основополагащи идеали (като независимост на словото и меритокрация) и маргиналното малцинство в демократическата партия, която има задушаваща власт над тази партия. "

По-късно в дебата някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли означи за Рамасвами: „ всякога, когато го чувам, чувствам, че ставам малко по-глупава “.

Предполагаемите огромни разноски на някогашния фармацевтичен бизнесмен за личните му деца също по този начин идват на фона на неговия проект за това по какъв начин елементарните американци би трябвало да се оправят с възходящите разноски за децата, които в този момент надвишават 10 000 $ годишно, съгласно Annie E. Casey Foundation.

По време на акцията през май Рамасвами сподели, че желае родителите да заплащат за грижите за деца си, като заемат от бъдещите си предстоящи обществени осигуровки, написа profit.bg.

Вместо да чакат да употребяват тези компенсации при пенсиониране, американците би трябвало да имат достъп до обществено обезпечаване " по-рано в живота си, когато в действителност се нуждаят от него, с цел да могат да обезпечат децата си ", сподели той. В момента това не е позволено.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР