Обяснете ми защо не би трябвало да третираме Фейсбук като

...
Обяснете ми защо не би трябвало да третираме Фейсбук като
Коментари Харесай

Графика на деня: Коя е господстващата социална мрежа по света

Обяснете ми за какво не би трябвало да третираме " Facebook " като монопол - с този въпрос водачите на групите в Европейския парламент се обърнаха към Марк Зукърбърг по време на неговото чуване в Брюксел преди дни.

Той уточни, че потребителите имат разполагаем доста други средства за връзка - само че някои от тях са негово владеене, което на процедура слага в ръцете му главния канал за другарство на голям брой хора по света. Дали компанията му е монопол и дали би трябвало да се вземат ограничения против нея, остава под въпрос. Безпспорни са единствено данните - " Facebook " е най-влиятелната обществена мрежа на света.

Той е водещ в 152 от 167 оценени страни, демонстрира анализът на италианския маркетинг експерт Винченцо Косенца, позоваващ се на информация от " Алекса " и " Симилър уеб ". Мрежата на Зукърбърг има трима съществени съперници - съветските " Вконтакте " и " Одноклассники " и QZone в Китай. В Иран, поради държавната цензура във връзка с " Facebook ", първото място се държи от " Инстаграм ", който също е благосъстоятелност на Зукърбърг.

 Vincenzo Cosenza, vincos.it
Vincenzo Cosenza, vincos.it
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР