Обвиняеми за на жена от спирка на столичен булевард са

...
Обвиняеми за на жена от спирка на столичен булевард са
Коментари Харесай

Постоянен арест за двама, отвлекли жена от автобусна спирка в София

Обвиняеми за на жена от спирка на столичен бул. са с наложени ограничения за неотклонение “задържане под стража “. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Под управлението на Софийската градска прокуратура се води следствие за осъществено закононарушение, изразяващо се в незаконно отнемане от независимост. Досъдебното произвеждане по случая е почнало след получено известие до полицейски органи за отвлечена жена.
 Опит за похищение на 15-годишно момиче в Димитровград Опит за похищение на 15-годишно момиче в Димитровград
Под управлението и надзора на Районна прокуратура – Димитровград се води досъдебно произвеждане, стартирано с първо деяние по р...
Към сегашния миг е открито, че на 12 октомври 2020 година Ю.П. имал спогодба за среща с жена – В.К., обвързвана с задължения по отношение на детето им. Мъжът пристигнал на място, съпроводен от Р.К. На спирка на градския превоз, до заведение на бул. „ Янко Сакъзов “ в гр. София, двамата срещу волята на дамата са я откарали в околност отвън града. Свидетели на случилото се подали сигнал до полицията. Извършителите на действието са били открити – Ю.П. на 31 години и Р.К. на 33 години. Двамата са осъждани. С разпореждане на наблюдаващия прокурор лицата са били привлечени в качеството на обвинени и арестувани за период до 72 часа.
Днес в правосъдно съвещание са били прегледани настояванията на Софийската градска прокуратура за налагане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на П. и К. Съдът ги е почел, като оставил обвинените в ареста. Пострадалата от дейностите им жена е в положително здравословно положение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР