Обвиняем за убийството към момента е Северин Красимиров, който в

...
Обвиняем за убийството към момента е Северин Красимиров, който в
Коментари Харесай

Криминален Психолог С Ужасяваща Равносметка За Нашето Общество След Убийството На Виктория

Обвиняем за убийството все още е Северин Красимиров, който в деня след жестокото безчовечие е избягал в Германия. Той бе разпитан от немски съд и се чака изгонването му в България.
Северин е признал за убийството, само че не е признал за обезчестяване. Според първите изказвания от Министерство на вътрешните работи преди да бъде убита журналистката е станала обект на подигравка.

Престъплението против Виктория Маринова е осъществено инцидентно, счита той. Уликите демонстрират, че причинителят е с невисок самоконтрол, робия на нагона и пристрастеностите.

Трудно ми е да допускам, че има подбуждане и съучастничество, сподели Йорданов. Обикновено такова закононарушение се прави от един причинител.

Убиецът е асоциален, по мнението на психолога. Според него е вменяем. Това е ценностна дисторция на характера, изяснява Росен Йорданов.

Убиецът е некадърен да изпитва емпатия и съчувствие към болките на жертвата. Хората с психопатна конструкция на характера имат мощно чувство за самооневиняване, по разбора на психолога.

Станахме толерантни към психопатните прояви в всекидневието, притестен е Йорданов. Ако няма зло, няма да разберем какво е зло, акцентира той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР