Обвиняем за теглене на пари от чужда дебитна карта е

...
Обвиняем за теглене на пари от чужда дебитна карта е
Коментари Харесай

Рецидивист избяга по време на разпит, издирват го в цялата страна

Обвиняем за изтегляне на пари от непозната дебитна карта е избягал от постройката на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград през вчерашния ден. 28-годишният Емил Великов е разгласен за общодържавно търсене.
Той е арестуван с разпореждане на Окръжната прокуратура в Разград до 72 часа за кражба в изискванията на рисков рецидив.
Инцидентът е станал в постройката на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград, където обвиненият е бил разпитван от проверяващ служител на реда, след което му е било повдигнато обвиняване. В момента, в който Великов трябвало да подпише разпита и постановлението, се наложило проверяващият служител на реда да излезе от кабинета си, с цел да окаже методическа помощ на собствен сътрудник. Обвиняемият е бил оставен за наблюдаване на различен проверяващ служител на реда.
В този миг осъжданият неведнъж Емил напуснал кабинета, минал пред постовия служител на реда и се измъкнал от постройката.
През 2018 година Великов проникнал в непознат дом, от който откраднал дамска чанта с портфейл с 200 лв.. В чантата намерил и дебитна карта със записан пин код. След това с 5 преводи съумял да изтегли общо 200 лв.. След като мъжът не бил открит, делото било спряно. Преди дни Емил бил арестуван и открит като причинител на действието.
В регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи е почнала вътрешна инспекция по случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР