Обвиняем за смъртта на осемгодишно момче в Мездра е задържан

...
Обвиняем за смъртта на осемгодишно момче в Мездра е задържан
Коментари Харесай

Обвиняем за смъртта на 8-годишно момче в Мездра е задържан за 72 часа

Обвиняем за гибелта на осемгодишно момче в Мездра е арестуван с разпореждане на прокурор за период до 72 часа, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура София.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор в Териториално поделение - Мездра към Районна прокуратура - Враца тридесет и осем годишният Д.Й. е притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по член 338, алинея 3, вр. ал.1 от Наказателен кодекс. Мъжът е арестуван за период до 72 часа в качеството му на обвинен за причиняване на гибел по несъобразителност, вследствие държане на огнестрелно оръжие и муниции, се прецизира в известието.

Около 17.00 ч. на 8 януари, пред къща на ул. " Сливница " в Мездра, било намерено безжизнено тяло на осемгодишно момче - Т.Т. Пострадалият бил превозен до Филиала за незабавна здравна помощ в града от неговия татко, където била установена гибелта не детето и подаден сигнал на телефон 112.

В хода на следствието е било открито, че второкласникът Т.Т. бил в дома на неговия съученик - К.Й. Свидетели на случая са декларирали за мощен гръм в региона на парцела. При осъществен оглед в мазето на къщата са били открити ловни пушки, полуавтомат и нарезна карабина. Били са открити и муниции - патрони. Въпросните оръжия и боеприепаси са законно притежавани от Д.Й., бащата на К.Й., който не е потърпевш.

На този стадий на следствието по формираното досъдебно произвеждане е открита съпричастноста на Д.Й. към гибелта на осемгодишното момче.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР