>обвиняем за извършена телефонна измама. Това е втори протест само

...
>обвиняем за извършена телефонна измама. Това е втори протест само
Коментари Харесай

Пуснаха втори телефонен измамник от Варна срещу пари, прокуратурата протестира

> обвинен за осъществена телефонна машинация. Това е втори митинг единствено за два дни против избрания на съда, с които за причинители на телефонни измами се вземат ограничения за неотклонение " Парична гаранция ".

34-годишният Пламен Т. от Търговище, който Районната прокуратура във Варна е привлякла като обвинен за въвеждането в подвеждане на стара жена да даде пари, с цел да спомага на полицейска интервенция, е арестуван директно, откакто взел сумата от 1214 лв. от стара жена.

Престъплението е осъществено на 13 септември 2017 година, когато 65-годишната жена хвърлила през терасата парите след телефонно позвъняване. След периода на полицейското задържане с разпореждане на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор Пламен Т. е арестуван за период до 72 часа.

Според състав на Варненския областен съд нямало заплаха обвиненият да се укрие, защото имал непрекъснат адрес и семейство с тригодишно дете, както и да извърши закононарушение. В правосъдното съвещание Пламен Т. показал контракт, че работи на пристанището във Варна. 

Прокуратурата не споделя изводите на съда. Пламен Т. може да продължи незаконната си активност, тъй като съществуват данни, че с телефонни измами се е занимавал и преди.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР