Обвиняем в държане нависокорисковинаркотични вещества–хероинсе призна за виновен предРайонен съд–

...
Обвиняем в държане нависокорисковинаркотични вещества–хероинсе призна за виновен предРайонен съд–
Коментари Харесай

Районен съд – Кюстендил наложи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 15 месеца на обвиняем в държане на хероин

Обвиняем в държане нависокорисковинаркотични вещества–хероинсе призна за отговорен предРайонен съд– Кюстендили ще изтърпи наказване „ отнемане от независимост “ за период от8месеца,при първичен режим на изтърпяване „ общ “. Съдът утвърди съглашението реализирано междуРайонна прокуратураи отбраната.Районен съд – Кюстендил, под председателството на арбитър Мая Миленкова привежда в осъществяване и условно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 7 месеца, по присъди от началото на 2023 година.

24- годишниятД. Кириловсе призна за отговорен втова,че на04.05.2023г.,в постройката на районно управление (на МВР) Кюстендил, сектор „ Изток “, без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции ипрекурсорите, е държалв себе си/в2обекта/високорисково наркотично вещество - хероин, собщо тегло 0, 091грама, на обща стойност8, 19 лева

Определението, с което районен съд – Кюстендил постанова на подсъдимия наказване „ отнемане от независимост “ за период от 8 месецае дефинитивно и неподлежина обжалване.

По отношение наподсъдимияД. Кириловса влезнали в законна мощ две обособени присъди, по разказа на районен съд – Кюстендил, през месеците март и април, с които самуналожени условни санкции „ отнемане от независимост “, осъществяването на които е отсрочено за период от 3 години. Присъдите се намират в изискванията на цялост една по отношение на друга и сегашното действие е осъществено в изпитателния период на всяка една от тях,съдът следва при изискванията на член 25 от Наказателен кодекс да дефинира едно общо най- тежко наказване всред тези две санкции, а именнотова се явява -„ отнемане от независимост “ за период от 7 месеца. Доколкото се касае за две тежки закононарушения, съдът дефинира,че по този начин избраното общо наказване не следва да бъде отлагано за изпитателен период, а да се търпи дейно, при първичен режим на изтърпяване „ общ “. Определението предстои на тъжба и митинг пред Окръжен съд – Кюстендил.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР