Обвиниха мъж за опит за убийство, наръгал с нож опонент

...
Обвиниха мъж за опит за убийство, наръгал с нож опонент
Коментари Харесай

Обвиниха мъж в опит за убийство в столичния кв. „Люлин“

Обвиниха мъж за опит за ликвидиране, наръгал с нож конкурент в главата и гърба. Нападението е станало пред павилион за цигари и алкохол в столичния кв. " Люлин " във вторник, оповестяват от Софийска градска прокуратура. 

След запознаване със събраните при започване на следствието доказателства, наблюдаващият прокурор е решил, че те са задоволителни за привличане на Б. Г. към наказателна отговорност.

" Обвинението по отношение на него е за това, че на 24.01.2023 година към 21:45 ч . в гр. София, ж.к. „ Люлин 4 “, пред павилион за алкохол и цигари, Б. Г. направил опит съзнателно да умъртви Н. К. посредством нанасяне на удари с нож в региона на главата и гърба. Деянието е осъществено по хулигански подбуди, изразяващи се в непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и отличаващи се с изключителна смелост и цинизъм. Обвиняемият направил действието на обществено място , пред голям брой хора, без насилието да е било предизвикано по какъвто и да е метод от потърпевшия. Опитът е останал незавършен, заради независещи от дееца аргументи ", оповестяват от държавното обвиняване. 

Мъжът е арестуван за 72 часа. Предстои СГП да внесе искане в Софийски градски съд (СГС) за взимане по отношение на обвинения на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР