Обвиниха Антония Петрова, че е прекалила Антония Петрова организира погача на

...
Обвиниха Антония Петрова, че е прекалила
Антония Петрова организира погача на
Коментари Харесай

Съсипаха от подигравки Антония Петрова заради погачата за сина й, нарекоха я „голям кич“

Обвиниха Антония Петрова, че е прекалила
Антония Петрова провежда погача на сина си Благовест с тематика „ Мартеницата “. От събитието госпожа Батинкова показа доста фотоси в формалните си профили. Тя в детайли изясни по какъв начин е протекло тържеството с дълъг пост към всяка качена фотография.
„ В навечерието на 1-ви март се състоя Погачата на нашия първороден наследник Благовест Ивайло Батинков! След като бе почтено показан пред Бог, с чиста молитва, Благовест бе показан и пред обществото в наличието на 40 специфични, съумели, осъществени, положителни и мощни дами, майки, родственици и другари! “, написа Антония.

Тя не пропусна да благодари на тези 40 дами, че са орисали сина й. „ Благодаря на тези 40 дами, които орисаха на 40-тия ден нашия Принц! “, написа госпожа Батинкова.
„ Погачата протече по всички български обичаи, само че с нов прочит в съвремието. Спазихме обичая като го съчетахме и с приятната атмосфера на саксофонист, водеща в национална носия, която разказваше за всеки подробност и запознаваше гостите, които участваха в ритуалите, съвършено подбрани от всички краища на България за благоденствие на сина ни “, споделя още госпожа Батинкова за тържеството на Благовест. „ Постоянната пелена от изсъхнал лед “ и тематичните сладкиши са съдействали още повече за „ магията на празника “.

„ Имаше доста разкош, български обичаи, смях, атмосфера, уют, положителни страсти и обич “, разкрива още за погачата щастливата майка.
Но интернет потребителите нарекоха погачата на Антония „ огромен кич “, написа „ България през днешния ден “. Повод за хейтването на моделката стана дългата обява, в която тя дава цялостни пояснения по какъв начин е протекло събитието. „ Кому е необходим този доклад, Антония “, пита актрисата Вили Марковска, само че не получи отговор.
„ Защо на моите празненства няма пелена от лед, ще се гръмна “, разяснява политическият анализатор Георги Харизанов към фотография, на която Антония реже тортата, а в ръцете си държи малчугана.

Има и други мнения като: „ Горкото й бебе бест Батинков Принца, гледа като че ли е чело поста й “ или „ Споко и ние сме родители, не си родила Младенеца, че чак толкоз да се хвалиш “.
„ Не знам по какъв начин да разясня злобата на хората, погачата ми си беше прелестна. Нито ме вълнува какво ще кажат хората, нито ще ме разчувстван “, отвърна на коментиралите госпожа Батинкова.
Инфо: kliuki.ws

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР