Обвиниха 53-годишен мъж за притежание на над 12 кг. кокаин,

...
Обвиниха 53-годишен мъж за притежание на над 12 кг. кокаин,
Коментари Харесай

Дилър е с повдигнати обвинения, след като откриха над 12 кг. кокаин в колата му

Обвиниха 53-годишен мъж за владеене на над 12 кг. кокаин, открит при инспекция на автомобила му край Симитли. Окръжна прокуратура - Благоевград управлява следствието, оповестяват от Апелативната прокуратура в София.

Вчера на основен път Е-79 екип към Второ районно управление (на МВР) - Благоевград е спрял лек автомобил за инспекция. При осъществена информация полицейските чиновници са открили, че водачът А.В. е с голям брой престъпни прояви и е осъждан.

Водачът е бил съпроводен в полицейското ръководство за тестване с дрегер за приложимост на опиати. При рутинна инспекция под задните седалки на колата е бил открит изрязан отвор в пода, през който се забелязвали правоъгълни пакети, обгърнати с транспарантно фолио. След претършуване на автомобила са открити 12 пакета с бяло прахообразно вещество. При изработен полеви наркотест то е реагирало на кокаин. Общото тегло на опиата е 12 699 грама.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор А.В. е притеглен в качеството на обвинен за държане на високорисково наркотично вещество в огромни размери, за разпространяване. Престъпното действие е осъществено от него при изискванията на рисков рецидив.

Понастоящем нарушителят е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.

Разследването се води по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 354а, алинея 2, изр. 1 и изр. 2, т. 4, вр. алинея 1, изр. 1, прочие 4, вр. член 29, алинея 1, б. " а " от Наказателен кодекс.
 Младеж опита да прекара кокаин за 730 хиляди лева през Капитан Андреево
Младеж опита да прекара кокаин за 730 хиляди лева през Капитан Андреево

22-годишният е задържан
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР