Обвиненията в южния окръжен съд на САЩ в Западна Вирджиния

...
Обвиненията в южния окръжен съд на САЩ в Западна Вирджиния
Коментари Харесай

Шестима служители на затвора в Западна Вирджиния са обвинени във връзка със смъртта на лишен от свобода мъж

Обвиненията в южния областен съд на Съединени американски щати в Западна Вирджиния идват седмици откакто двама разнообразни поправителни чиновници в Западна Вирджиния се признаха за отговорни по обвиняване в скрит план за закононарушение, произлизащо от съдбовния побой на същият пандизчия, 37-годишният Куантез Бъркс.

Бъркс беше авансово арестуван в южния районен затвор в Бийвър, който умря по-малко от ден, откакто беше хвърлен в пандиза по обвиняване в неоснователно застрашаване през март 2022 година

Случаят притегли вниманието към изискванията и смъртните случаи в Южния районен затвор. По-рано този месец Западна Вирджиния се съгласи да заплати 4 милиона $ за споразумяване на групов иск, заведен от пандизчии, които описаха изискванията в пандиза като безчовечен. Делото, заведено предходната година от името на сегашни и някогашни пандизчии, цитира такива недоволства като липса на достъп до вода и храна в заведението, както и претъпканост и борби, които могат да продължат, до момента в който някой не бъде ранен.

Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР