Обвиненията той отправи веднага след заседанието на правната комисия, на

...
Обвиненията той отправи веднага след заседанието на правната комисия, на
Коментари Харесай

Пеевски сравни Сарафов с Гешев: Започваме да питаме прокуратурата, тъмнината свърши

Обвиненията той насочи незабавно след съвещанието на правната комисия, на която посредством промени в парламентарния устав беше отхвърлен ръководителят й от " Възраждане ", а Бойко Рашков го отбрани.

" Г-н Рашков има минимум право да разяснява, тъй като ерата на Рашков е на един мракобесен министър на Министерство на вътрешните работи, който влачеше хора и ги извличаше от къщите им. Той има да дава отговор на доста въпроси, като да вземем за пример, какво стана с неговия градинар и какво се случи с следствията. Българската прокуратура също дължи отговори на обществото ", съобщи Пеевски.

" Имахме мракобесен основен прокурор в предишното, само че в този момент това продължава. Нека да се каже къде са тези каузи, за които се говореше, прокуратурата би трябвало да стартира да оповестява какво прави " , упрекна той по адрес на Борислав Сарафов. " Искаме информация и ще зададем въпроси към господин Сарафов и към службите. Почваме да задаваме всички въпроси, тъй като всичко би трябвало да е пред очите на хората. Тъмнината ще свърши, ще има светлина, както споделяше едно бау-бау ", повтори част от обвиняванията си, отправени през вчерашния ден към президента, когато му изиска оставката.

" Надявам се да не потулвате касиреите, има тъмна институция цялостна с кеш, която желае да сътвори еднолично диктаторско ръководство на цирковото куче на Корнелия Нинова ", повтори той обидата си към Румен Радев. И още веднъж повтори, че той желал да сътвори своя партия, финансирана от разграбването на страната в последните две години, визирайки служебните държавни управления.

Пеевски разяснява, че още не е обсъждано кой ще оглави комисията за надзор на спецслужбите, само че повтори, че до момента тя действително не е свършила нищо в интерес на хората.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР