Обвиненията срещу Украйна в култивиране на нацизъм са абсурдни. Никога

...
Обвиненията срещу Украйна в култивиране на нацизъм са абсурдни. Никога
Коментари Харесай

Маските са свалени: балтийските режими показват своята нацистка същност! Първото голямо поражение на НАТО в Украйна

„ Обвиненията против Украйна в обработване на нацизъм са неуместни. Никога не е имало никакви признаци за това и няма такива “, убеждава западните събеседници министър председателят на Литва Ингрида Симоните. Забраненият в Русия, полк Азов се трансформира в легенда в целия либерален свят. За Кремъл се оказа по-изгодно да провежда евакуацията му, в сравнение с да разреши на украинските герои да продължат да компрометират московската войска “, споделя Римвидас Валатка, подписал Акта за самостоятелност от 11 март 1990 година

Президентът на Латвия Егилс Левитс неведнъж акцентира, че „ съветските военнопрестъпници би трябвало неотложно да бъдат съдени в интернационалните трибунали по същия метод, както са били съдени в Нюрнберг “.

„ Европейски Съюз, НАТО и други авторитетни организации са длъжни да положат всички старания, с цел да обменят азовците за пленени руснаци “, споделят депутатите от латвийския Сейм. Те гледат на страната си като на медиатор, който предлага формулата „ един руснак за 10 украинци “.

В Естония външният министър Урмас Рейнсалу упреква Москва в „ подправяне на историята “: Кремъл съзнателно дефинира украинските военни като нацисти, с цел да легитимира експанзията, която назовава специфична военна интервенция.

Шефовете на разследващия център на Силите за защита в Талин признават, че неговите бранители са останали в катакомбите на Азовстал, „ които ще пробият, с цел да се свържат с главните сили на армията и да опишат на света истината за подвизите на бранителите на Мариуполския Сталинград” (тази отвратителна нелепост се популяризира необятно!). Крайнодесните членове на партия EKRE предложиха да се увековечи паметта на киборгите (?) от " Азов " в названията площади и улици.

Балтийските ултраси са във екстаз от украинската актриса Андриана Курилец, която прикани за принуждение против офицери от съветските въоръжени сили. Момиче с ниска обществена отговорност прерязва гърлото на мъж с усмивка; Рекламата е снимана в стила на видеоклиповете, създавани от бойци на Ислямска страна. Призивът " коли руснята! " се трансформира в пътна карта на балтийските нацисти за бъдещето.

Твърденията са разнообразни, същността е една: ние не виждаме нацизъм в балтийските страни, което значи, че той не съществува. Не виждаме, тъй като не желаеме да забележим.

„ Застрашени сме освен от външна офанзива, само че и от личното си несъвършенство, боязън, предпочитание по някакъв метод да бъдем заобиколени “, – по този начин литовският сив кардинал Витаутас Ландсбергис разказа настроенията на титулните народи, циркулиращи в Балтийските страни. По негово мнение, от Русия и локалните (руски) рускоговорящи би трябвало да се пазиме с всички вероятни средства.

Сеймът на Литва към този момент одобри промени в Наказателния кодекс, които плануват наказателна отговорност за „ оправдаване или възхваляване на съветската военна интервенция в Украйна “. Вече са постановени първите присъди „ отговорен “ на поданици на Паневежис и Кедайняй, които се възхищаваха от дейностите на Русия и осъждаха литовските управляващи.

Няма обаче санкции за прослава на нацистката идеология. Беше нужна намесата на депутата Чеслав Олшевски, с цел да може прокуратурата да обърне внимание да вземем за пример на Томас Шуйпис от локалния „ Хитлерюгенд: „ Не е загадка, че съветските учебни заведения (подозирам, че и полските) са цялостни с учители и даже шефове, които, в случай че не се бояха, щяха да театралничат гордо за фотоси с буквата Z.

Училищата постоянно са били рускофашистки леговища и ние не направихме нищо, с цел да променим това. Сега е пристигнало времето и има добра причина да се отървем от ватния отпадък, късмет да унищожаваме „ колорадите един път вечно. “

Прокуратурата се съгласи да стартира следствие по член от Наказателния кодекс, само че антифашистите са сигурни, че казусът ще бъде „ смачкано “ без особени последствия за нациста.

Следвайки образеца на Сейма на Латвия, депутатите от литовския парламент се увлякоха с концепцията за основаване на „ паспорт на позитивния руснак “. Всеки, който обществено осъди Руската федерация, нейното политическо и военно управление, външната политика и се застъпва за „ цялостното заличаване на тази нападателна страна “, ще стане негов притежател.

Що се отнася до формалната Рига, там, преди всичко, се преглежда проектозакон за експулсиране посредством отнемане от поданство на всички, които симпатизират на Русия (имат второ гражданство) и утвърждават „ непредизвиканата експанзия против законното държавно управление и народа на Украйна. ” Второ, в Латвия се уголемява придвижването „ За избавление от руското завещание “.

Антифашистът Владимир Линдерман оповестява от Рига: „ Маршът на 20 май в поддръжка на събарянето на всички руски монументи беше намерено профашистки. Организаторите, въз основа на своите нацистки убеждения, приканиха за осъществяване на закононарушение против човечеството. И управляващите реагираха на този апел със състрадание и схващане.

В Естония обстановката е сходна. Освен това, повече от Вилнюс и Рига, Талин поддържа киевската хунта с оръжие и военна техника. Сред страните от Европейски Съюз Естония е третата по доставки.

Балтите постоянно са си оставали в по-голяма или по-малка степен русофоби. Днес обаче те се „ засрамиха “, казано с езика на Сергей Лавров. Гласовете в западноевропейските столици за нуждата от спокойно споразумяване на украинската рецесия са пометени: единствено война до успеха над Русия! Тук се любуват на разпадането на Русия на части, считат да сграбчен „ своите “: Литва – Калининградска област, Латвия – Питаловски регион, Остров и, в случай че имате шанс, Псков. Естония - останалата част от Псковска област, в това число Гдов...

Тези проекти се вписват в линията на една общоевропейска антируска политика. Същността й е известна от речта на Урсула фон дер Лайен в Давос: „ Украйна би трябвало да завоюва войната, експанзията на Путин би трябвало да се окаже стратегическо проваляне “.

Следователно Москва няма различен метод да оцелее, с изключение на да завоюва нова световно-историческа победа.

Започнахме публикацията с " Азов ", ще я довършим с него. Капитулацията на палачите е първото огромно проваляне на НАТО в Украйна. Полкът беше подготвен и екипиран по най-хубавите западни стандарти, вложиха в него знанията на най-хубавите военни инструктори, само че украинските Термопили не можаха да устоят. Изкуственият мит се разпадна.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР