Обвиненията срещу мен са скалъпени и са част от схемата

...
Обвиненията срещу мен са скалъпени и са част от схемата
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Обвиненията срещу мен са скалъпени

Обвиненията против мен са скалъпени и са част от схемата да държиш някого на каишка. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” водачът на „ Воля” Веселин Марешки.

Той и двама от депутати от партията му - Пламен Христов и Кръстина Таскова, се снабдиха с обвинявания за изнудване на притежатели на аптеки.

По думите на Марешки по същите обвинявания в края на 2016 година досъдебното произвеждане е завършило заради липса на доказателства. Три месеца по-късно, без да се събират нови доказателства, повдигат същото обвиняване, посочи депутатът.

От „ Воля” ще изискат оставката на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев, тъй като на председателски съвет е загатнал, че Марешки би трябвало да се отдръпна от поста зам.-председател на Народното събрание поради обвиняването. Всеки може да стане обвинен, за какво Делян Добрев е ръководител на енергийната комисия, откакто е обвинен, разяснява водачът на „ Воля”.

Той разгласи, че не е подал публично тъжба за напън, обвързван с бизнеса му с горива, тъй като не има вяра на прокуратурата и на основния прокурор Сотир Цацаров.

Вижте цялото изявление във видеото:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР