Обвиненията срещу Алек Болдуин бяха свалени във фаталната стрелба на

...
Обвиненията срещу Алек Болдуин бяха свалени във фаталната стрелба на
Коментари Харесай

Свалиха обвиненията срещу Алек Болдуин за фаталната стрелба

Обвиненията против Алек Болдуин бяха свалени във съдбовната пукотевица на снимачната площадка на " Rust ", съгласно източници, осведомени с въпроса.

65-годишният Болдуин беше упрекнат в две обвинявания в непредумишлено ликвидиране, откакто простреля операторката Халина Хътчинс, 42, на снимачната площадка на уестърна в Ню Мексико през октомври 2021 година Актьорът тренираше кръстосано изтегляне, когато револверът стреля, удряйки оператора и режисьорът Джоел Соуза, който претърпя пострадване без заплаха за живота.

„ Доволни сме от решението да прекратим делото против Алек Болдуин и насърчаваме вярното следствие на обстоятелствата и събитията към този драматичен случай “, споделиха в изказване Люк Никас и Алекс Спиро, юристите на Болдуин.

Следващото явяване на Болдуин в съда по делото беше планувано за 3 май. Болдуин към този момент се отхвърли от правото си да се яви на предварителното чуване. Той се е признал за почтен по обвиняванията в правосъдна молба.

Оръжейникът на кино лентата, Хана Гутиерес-Рийд, също беше упрекнат в две обвинявания за непредумишлено ликвидиране поради гибелта на Хътчинс.

Обвиненията за възстановяване на оръжието, повдигнати по делото против Болдуин и Гутиерес-Рийд, бяха оттеглени в края на февруари.

Гутиерес-Рийд би трябвало да се яви на авансово чуване, започващо на 3 май. Нейният юрист сподели, че има намерение да се пледира за почтена и сподели, че няма визия по какъв начин бойни патрони са се озовали в револвера.

Нейните юристи потвърдиха в четвъртък, че тя към момента е изправена пред обвинявания, като споделиха в изказване, че " изцяло чакат в края на този развой Хана също да бъде оневинена ".

„ Истината за случилото се ще излезе нескрито и въпросите, на които от дълго време търсим отговори, ще получат отговор “, споделиха нейните юристи Джейсън Боулс и Тод Булиън в изказването.

Дейвид Холс, първият асистент-режисьор на кино лентата, беше наказан предишния месец на шест месеца пробация без контрол като част от съглашение за признание на виновността. Холс, който предал револвера Colt.45 на Болдуин преди стрелбата, беше упрекнат в повърхностно потребление на смъртоносно оръжие.

Изслушването му пристигна дни откакто окръжният прокурор на Санта Фе Мери Кармак-Алтуис разгласи, че се отдръпва от наказателното гонене на случая. Ходът последва щатския представител Андреа Рийб, който също се отдръпна като специфичен прокурор по случая.

На тяхно място окръжният прокурор назначи Кари Мориси и Джейсън Луис да служат като специфични прокурори.

В изказване от четвъртък вечерта Мориси и Луис споделиха, че " са разкрити нови обстоятелства, които изискват по-нататъшно следствие и съдебномедицински разбор по случая ".

„ Следователно не можем да продължим при актуалните времеви ограничавания и на обстоятелствата и доказателствата, предадени от правоприлагащите органи в съществуващата им форма. Следователно ще отхвърлим обвиняванията за непредумишлено ликвидиране против господин Болдуин, с цел да проведем по-нататъшно следствие “, споделиха те. „ Това решение не освобождава господин Болдуин от незаконна виновност и обвиняванията могат да бъдат повдигнати още веднъж. Нашето следващо следствие ще остане интензивно и продължава. “

Специалните прокурори споделиха, че обвиняванията против Гутиерес-Рийд " остават непроменени ". Конференция за положението е планувана за петък.

„ Rust “, който беше в пауза след смъртоносните фотоси на снимачната площадка, възобнови главните фотоси в Yellowstone Film Ranch в Монтана в четвъртък, сподели представител на Rust Movie Productions. Продукцията се завръща с истинските продуценти и основния актьорски състав, в това число Болдуин.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР