“Обвиненията са доста несъстоятелни” – така на излизане от ареста

...
“Обвиненията са доста несъстоятелни” – така на излизане от ареста
Коментари Харесай

Волен спечели моралната битка срещу прокуратурата!

“Обвиненията са много несъстоятелни” – по този начин на излизане от ареста на 3-о районно управление (на МВР) в София Волен Сидеров разяснява новите си две повдигнати обвинявания. Днес водачът на “Атака” и консултант в Столичния общински съвет бе измамен под отговорност и за закана по отношение на прокурори и служители на реда и заплашване на проверяващите да не му издигнат обвиняване. Той би трябвало да внесе 2 гаранции от по 50 000 лева, или общо сумата от 100 000 лв..
“Обръщам се към премиера, тъй като той разпределя средствата в страната – да се направи ремонт тук, изключително тоалетната, тъй като в действителност има незабавна потребност. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни доста средства, а е хубаво да има естествена обстановка”, съобщи иронично Сидеров.

На въпрос дали гаранция от 100 бона не подхожда единствено на ликвидиране, той отговори: “Има едно ликвидиране, обвързвано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите фактически да отпразнуват този празник като най-големия. Това ли е закононарушението, което направих?”, сподели политикът.
“Пак се връщаме на това. Коментар по малкия екран. Аз споделям, че Бог е над Мутафчийски. Съжалявам, само че не преставам да считам така”, изясни пред кореспонденти Сидеров. Заяви, че е бил арестуван без съображение и от самото начало не получил никакъв документ. Връчили му го едвам 10 минути преди да го пуснат.
“Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш?”, попита репортерите Волен Сидеров. И уточни, че по тематиката би трябвало да се замислят управниците. Поиска отговори от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР