Обвиненията на правителството срещу бившите управляващи и замесването на експремиера

...
Обвиненията на правителството срещу бившите управляващи и замесването на експремиера
Коментари Харесай

Атанасова за Барселонагейт: Къде е докладът и кой го е писал?

Обвиненията на държавното управление против някогашните ръководещи и замесването на експремиера Бойко Борисов не почиват на справедливи обстоятелства и документи.

Това мнение изрази по проблема Барселонагейт ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която взе присъединяване на Консултативния съвет за национална сигурност при президента през днешния ден.

" Това е тематика, която тъкмо през февруари 2020 циркулираше в публичното пространство. Странно е по какъв начин тъкмо две години по-късно всички заговориха за някакъв отчет, неразбираемо от чии органи публикуван, неразбираемо от кого подписан, на британски, без всевъзможен превод ", изрече учудването си тя от информациите от последните дни. Припомняме, че единствено преди часове от спецпрокуратурата потвърдиха информацията, че подобен отчет от 26 страници от ДАНС има, само че не е ясно кой е издателят, съставителят и няма щемпел.

" Виждали ли сте отчета? Няма по какъв начин да твърдите чий е отчетът, откакто той не е подписан. Всеки един отчет, на който и да е орган, би трябвало да има съответните реквизити. Ако вярвате на думите на Бойко Рашков, то къде са труповете на тези изядени хора, къде са огромните покупко-продажби, хилядите, милиони подслушвани ", попита реторично Атанасова.

По думите й има надалеч по-належащи проблеми, които следва да занимават властта. " Междувременно обстановката в страната за всички вас е ясна нали? Днес 187 индивида са починали от коронавирус, инфлацията съгласно Национален статистически институт е 9,1% за януари, скъпи ток и газ, увеличени сметки, ниско ползване, мигранти. Всичко това явно се не помни и се размахват някакви отчети. Очевидно като няма самун, има зрелища. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР