Обвиненият за убийството на Виктория Маринова в Русе Северин Красимиров

...
Обвиненият за убийството на Виктория Маринова в Русе Северин Красимиров
Коментари Харесай

Вижте как Северин Красимиров пътува от Франкфурт за София

Обвиненият за убийството на Виктория Маринова в Русе Северин Красимиров пътува с полет на „Луфтханза“ от Франкфурт, конвоиран от четирима униформени, съобщи ПИК.

Северин е брадясал, вози се на последната седалка, обграден от гардовете. Останалите пасажери са спокойни и множеството от тях не подозират с кого летят. Сред тях е Стефка Костадинова със фамилията си.

Служители на Главна дирекция „Охрана“ са командировани да конвоират Северин Красимиров от Германия до Летище София, изясни по-рано през днешния ден правосъдният министър Цецка Цачева. По думите й изискванията на ареста, в който ще бъде настанен Северин и за които упорстваха да получат информация немските управляващи, дават отговор на посочените стандартите – 4 кв. м. пространство и личен хигиеничен възел.

Красимиров ще бъде отведен в Русе, където се чака да се гледа и мярката му за отклоняване откакто прокуратурата му повдигне обвиняване. Красимиров е задочно упрекнат за жестокото ликвидиране на журналистката Виктория Маринова в Русе на 6 октомври тази година.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР