Обвиненият за стрелба в училище заради момиче загатна, че е

...
Обвиненият за стрелба в училище заради момиче загатна, че е
Коментари Харесай

Проговори обвиненият за стрелба в училище заради момиче

Обвиненият за пукотевица в учебно заведение поради момиче загатна, че е бил натопен и той действително не е стрелял, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Михаил Дели-Славов през днешния ден за първи път изиска да приказва пред медиите. Пред камерата ни той описа, че главният мотор на този наказателен за него развой и частен обвинител Иван Чирпанлиев, в реалност е дете на доста авторитетни родители.

“Той употребява всички държавни органи за репресия спрямо мен поради пари ", сподели Михаил. Свидетелят Станимир Светлозаров Божков, който е контрольор в Криминална полиция към 5 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи е другар на Чирпанлиев и е влияел от самото начало на досъдебното произвеждане. Той е предоставял материални доказателства като лице, което взе участие в досъдебното произвеждане, без действително да е подобен.

Освен това е била предоставена здравна експертиза за потърпевшото лице, като там се твърди,че той има сериозна щета, а в действителност тя не е била такава. Няколко дни след случая, на 18 май 2017 година лицето се е снимало и е качило фотография във Facebook, от която се вижда, че чу няма нищо. Това пък обвиненият си изяснява с обстоятелството, че майката на Иван Чирпанлиев е въздействала на специалиста, защото е шеф на Медицинския лицей.

“Тези хора имат доста власт и не се тормозят да я употребяват ", сподели Михаил.

Той твърди още, че през месец април на 2016 година Иван Чирпанлиев е бил обвиняем по дело за разпространяване на опиати.

“Тези хора преследват чисто финансови претекстове. Повдигнато ми беше тежко обвиняване, единствено с цел да бъда арестуван 8 месеца. Това ми попречи да се осъществявам в живота към този момент 5 години, имам здравословни проблеми, които се обостриха ", сподели още упрекнатият Михаил Дели-Славов.

И още нещо шокиращо твърди Михаил: “По време на престоя ми в ареста непрестанно ми се изпращаха есемеси за декларирани суми, които би трябвало да бъдат дадени от моите родители ".

“Момичето няма нищо общо, тя беше употребена единствено за претекст. Иван Чирпанлиев е правил провокации. Предисторията е явна ", описа още Михаил.

На въпрос за какво е стрелял в този ден и стрелял ли е в действителност, Михаил Дели-Славов отговори: Не съм стрелял. По време на правосъдния развой ще се разбере кой е стрелял ", добави той.

Гледайте видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР