Обвиненият за стрелба в пловдивско училище заради момиче Михаил Дели-Славов

...
Обвиненият за стрелба в пловдивско училище заради момиче Михаил Дели-Славов
Коментари Харесай

Обвиненият за стрелба в пловдивско училище със скандални твърдения

Обвиненият за пукотевица в пловдивско учебно заведение поради момиче Михаил Дели-Славов насочи на собствен ред съществени обвинявания към фамилията на потърпевшия Иван Чирпанлиев, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . 22-годишният юноша в прав текст съобщи пред нашата камера, че обвиняванията против него са с финансов претекст, като уточни майката и втория татко на Чирпанлиев като основни основатели и реализатори на " поръчката против него ".

Инцидентът е от вечерта на 9 април 2017 година в двора на учебно заведение " Стоян Михайловски “. Според прокуратурата Михаил Дели-Славов по хулигански подбуди е предизвикал на Иван Чирпанлиев лека телесна щета, изразяваща се в едно сляпо завършващо огнестрелно пострадване с входна рана в околоочната слепоочна област в лявата лицева половина.

" Поради обстоятелството, че майката на Иван Чирпанлиев е шеф на Медицински лицей – Пловдив, Мария Божкова се споделя, същата е въздействала на правосъдния доктор, с цел да изготви своя документ единствено по данни, които са му били предоставени за така наречен " потърпевш “. Най-интересното е, че единствено 3 дни след събитието на 9 април 2017 година " потърпевшият “ Чирпанлиев самичък качва във Facebook свои фотоси от всевъзможен ракурс, от които се вижда, че няма никаква телесна щета ", съобщи пред камерата на Plovdiv24.bg Михаил Дели-Славов.

" Затова съм сюрпризиран от този цивилен иск от негова страна за сумата от 13 000 лв.. Тук може да става въпрос единствено за един претекст – чисто финансов. Използва се правосъдната система, употребява се прокуратурата и полицията за рекет. По време на досъдебното произвеждане от разнообразни телефонни номера са били изпращани на моите родители SMS-и със суми. Показвам ви и фотоси на доведения татко на Иван Чирпанлиев, който работи в системата на Министерство на вътрешните работи, към Пето районно управление (на МВР). Той има доста съществени позиции в пловдивската полиция и прокуратура. Той е основният основател и реализатор на цялата тази поръчка ", добави още обвиненият юноша.

Делото потегля по общия ред с чуване на очевидци, като първото съвещание бе планувано за 12 септември от 9,30 часа.

Гледайте в прикаченото видео цялото изявление на Дели-Славов пред камерата ни!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР