Обвиненият в убийството на 32-годишната Кристина Благоева е направил пълни

...
Обвиненият в убийството на 32-годишната Кристина Благоева е направил пълни
Коментари Харесай

Показаха снимки на Калоян, убил Кристина! Направил е пълни самопризнания!

Обвиненият в убийството на 32-годишната Кристина Благоева е направил цялостни признания! Калоян Каймакчийски се е провалил на полиграфа и е доверил на проверяващите за зверското ликвидиране на някогашната му другарка, която прострелял с два патрона, затворил в багажника на кола, залепил я с пяна и изоставил край столичен автосервиз.

Информацията са разкрили пред " България Днес “ близки до следствието и жертвата на покушението. Срещу 34-годишния мъж, който към този момент е осъждан за закани за ликвидиране към друга някогашна негова другарка и палеж на автомобил, към този момент е повдигнато обвиняване в преднамерено ликвидиране от Софийска градска прокуратура. 

Днес стана ясно, че Кристина се е страхувала за живота си и е оставила записка, в която написа, че в случай че се случи нещо с нея, би трябвало да се търси точно Калоян. Не е подавала сигнали в полицията против него, а се е свързала с фондацията за протекция на дами от домашно принуждение " Анимус “. Тя е работила в мобилен оператор дружно със обвинения за убийството ѝ, който е арестуван. Те са имали връзка, само че са се били разделили все още на убийството.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР