Обвиненият в убийство Александър от Крива бара поиска от врачанския

...
Обвиненият в убийство Александър от Крива бара поиска от врачанския
Коментари Харесай

Обвиненият в убийство Александър от Крива бара поиска от съда да се прибере вкъщи

Обвиненият в ликвидиране Александър от Крива бара изиска от врачанския съд да се прибере вкъщи.
Припомняме, че на 27 юли 2020 година той, дружно със своя вуйчо, нападнаха и пребиха мъжа на баба му, а за зверството заяви организация BulNews.



Подсъдимите И. А. и А. И. са упрекнати в това, че на 27 юли 2020 година в село Крива бара в съучастничество съзнателно са умъртвили Г. Г. от същото село, като са му нанесли удари по главата и тялото с ръце и крайници, и с предмети вила и железна тръба, и това действие е осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост.



Съдът одобри, че на досъдебното произвеждане няма позволени основни процесуални нарушавания, налагащи преустановяване на делото и връщането му на прокурор. Подсъдимият А. И. направи искане за смяна на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека - „ домакински арест “. Съдът одобри, че няма условия, които да постановат смяната на мярката за неотклонение, той като и към сегашния миг са налице двете комулативни предпоставки за осъществяване на най-тежката мярка за неотклонение и остави настояването без почитание.
Майката и братът на убития бяха конституирани като частни обвинители и цивилен ищци, като за взаимно разглеждане бяха признати два цивилен желае от по 100 000 лв.. Делото ще бъде обсъждано по общия ред с приканване на всички очевидци и движимости лица.
Съдебното съвещание бе планувано за 26 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР