Обвинения срещу Алек Болдуин за фатална през октомври 2021 г.

...
Обвинения срещу Алек Болдуин за фатална през октомври 2021 г.
Коментари Харесай

Свалиха обвиненията в непредумишлено убийство срещу Алек Болдуин

Обвинения против Алек Болдуин за съдбовна през октомври 2021 година бяха свалени, осведоми БиБиСи. Актьорът бе упрекнат в непредумишлено ликвидиране за случай по време на фотосите на кино лентата " Ръжда " в Ню Мексико.

Операторът Халина Хътчинс беше убита от патрон, изстрелян от реквизитен револвер, употребен от Болдуин.

В изказване, оповестено от специфичните прокурори на Ню Мексико Кари Мориси и Джейсън Луис, се показва, че през ​​последните няколко дни са били разкрити нови обстоятелства по случая, изискващи в допълнение следствие . Те разясниха, че обвиняванията против Болдуин за непредумишлено ликвидиране са свалени, само че те може да бъдат повдигнати още веднъж.

Болдуин се е упражнявал да стреля с револвера на снимачната площадка в ранчо покрай Санта Фе, когато той простреля смъртоносно 42-годишната ХалинаХътчинс и рани режисьора Джоел Соуза..

Прокурорите упрекнаха 65-годишния Болдуин, в демонстрация на неразумно неуважение към сигурността на сътрудниците си . За да бъде приет за отговорен, прокурорите трябваше да убедят правосъдните заседатели, че той е работил с незаконна немарливост. Ако беше наказан артистът го чака наказване " отнемане от независимост " за 18 месеца.
 Алек Болдуин ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране
Алек Болдуин ще бъде упрекнат в непредумишлено ликвидиране

Казусът е поради стрелбата в Руст
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР