Обвинението срещу кметицата на столичния район Младост Десислава Иванчева е

...
Обвинението срещу кметицата на столичния район Младост Десислава Иванчева е
Коментари Харесай

Гешев: Обвинението срещу Иванчева е за търговия с влияние

Обвинението против кметицата на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева е за търговия с въздействие. Това се разбра от ексклузивен брифинг на прокуратурата.

Иванчева бе задължана при зрелищна акция през вчерашния ден по обяд пред Спортната палата.

Досъдебното произвеждане против нея било от месец февруари, а инспекцията - от декември, обясниха прокурорите.

Методът на Иванчева - напън, маскиран като битка за правата на хората, изясни прокурор Гешев.

Методът на Иванчева бил - да бави преписките. При обиска в кабинета й в общината в " Младост " пили открити доста папки с преписки, изясни прокурор Гешев. По този метод били спирани даже вложители " клас А ".

Това е изнудване, общоприет метод в тази община. И в дома на кметицата бяха открити такива преписки, продължи Гешев. Освен това се желало съответните подобрителни действия в квартала да се правят от избрана компания.

" Това е цялостната картина, а в частност - от индивида, който и да е той, е имал заповед за изменение на устройствения проект. Има процедура, официална, по която общината е длъжна да разгласи на заинтригуваните лица. Тя трае една седмица. Но в един миг се оказва, че седмицата минава, минава и година и стартират диалози " какво се случва ". Така се организират десетки срещи, на индивидът му писва и пуска тъжба. В един миг се свързват с него избрани медиатори, споделят му, че кметицата е доста възмутена от това, че той написа тъжби и че по тази причина казусът му няма да се позволи. И по този начин се стига до това, че цената е 20 евро на кв.м, общо - 250 хиляди евро. Плюс това, тъй като той има капиталови планове, взаимната активност би трябвало да продължи за още към милион евро, само че вследствие на договаряния цената е стигнала половин милион ", описа хода на дейностите на правозащитните органи прокурор Гешев.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР