Обвинение в плагиатство към ПП и ДБ отправи Делян Добрев

...
Обвинение в плагиатство към ПП и ДБ отправи Делян Добрев
Коментари Харесай

Добрев обвини ПП-ДБ в плагиатство: Предложението за даване на реакторите на „Белене“ на Украйна е на ГЕРБ

Обвинение в плагиатство към Политическа партия и Демократична България насочи Делян Добрев от ГЕРБ. Повод стана проекторешението, което планува България да продаде на Украйна нуклеарното съоръжение за АЕЦ „ Белене “.
Колегите от Политическа партия и Демократична България обичат са си присвояват
непознат труд, тъй като са се похвалили с проекторешение, направено от ГЕРБ. Това граничи с плагиатство. Видях спонсорирани.реклами в Интернет, че е тяхно предложение, а в действителност ние ги поканихме да се подпишат и те не трансформираха нито запетая, изясни депутатът от ГЕРБ.
Нямам информация за посещаване на
Зеленски в България, сподели Добрев на въпрос дали решението се вкарва в този момент поради идната аудиенция на украинския президент у нас.
Днес проекторешението ще се гледа в
енергийна комисия.

Ние централа нямаме, само че по време на тройната коалиция сме поръчали съоръжение за към 1,2 милиарда След началото на войната в Украйна това съоръжение изгуби своя смисъл, тъй като такава централа може да бъде издигната единствено от Русия, само че с оглед глобите това става невероятно, изясни Добрев.
В Украйна имат издигната централа на 80%
и им липсва единствено оборудването, което ние имаме. Можем да създадем съвършената композиция – на нас това съоръжение не ни би трябвало и се явяваме единствения продавач в света за Украйна. От тази обстановка ще завоюват и двете страни – България ще си възвърне големите средства и ще помогне на Украйна, добави депутатът от ГЕРБ.
Според него парите от продажбата би трябвало
да отидат не в бюджета, а в капитала на АЕЦ „ Козлодуй’ и да са за финансирането на реактора за 7-и блок.
Ако не успеем да продадем това съоръжение
в този момент на единствения покупател в света, който го желае, след 10 година ще го дадем за скрап, добави Добрев. Това е следващ сигнал, с който заявяваме, че се придържаме прецизно към целите на това ръководство, изясни пък Георг Георгиев. И подсети за позицията на ГЕРБ за решението за помощ за Украйна още през цялото време. И дефинира прагиатството на Политическа партия и Демократична България като опит да се заличат във времето към този момент нанесени вреди върху външнополитическия облик на България.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР