Обвинение реално не е повдигнато към този момент, но е

...
Обвинение реално не е повдигнато към този момент, но е
Коментари Харесай

Адвокатът на бащата на бебето от инцидента с Местан не каза важна подробност

Обвинение действително не е повдигнато към този миг, само че е притеглен като обвинен. Според изказванията на прокуратурата има нарушавания от страна на моя клиент, съгласно които той също носи виновност за гибелта на неговото дете. Това съобщи в изявление bTV юрист Николай Димитров по отношение на това, че бащата на 6-месечното бебе, което почина при злополуката с Лютви Местан, също се снабди с обвиняване.
Адвокатът обаче не пожела да отговори дали бебето е пътувало, според условията на закона - в детско столче и с предпазни колани. 
По думите му клиентът му се е опитал да избегне удара, само че конфликтът е бил непредвидим и неочакван. Той добави, че към момента не са получили достъп до експертизата от злополуката, като дотук им е била отказано четири пъти.
" Дълбоко се колебая какви са изчисленията по досъдебното произвеждане, само че не може след осем месеца да се разгласи, че виновност има и моят клиент. Такова закъснение не е всекидневно и се съмняваме в заложените изходни данни ", добави юристът.
Припомняме, че съгласно обвиняването, бащата на починалото бебе Юсеин Ахмед се е движел с близо 30 км над допустимата скорост и не е направил вярната маневра, с цел да избегне конфликта с колата на Лютви Местан. Това е посочила автотехническата експертиза.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР