Обвинение има и срещу 33-годишният братовчед на Каканашева - Антон

...
Обвинение има и срещу 33-годишният братовчед на Каканашева - Антон
Коментари Харесай

От Сега: Арестуваха Гаджето На Мегз! Идва И Нейният Ред! Ето Снимки!

Обвинение има и против 33-годишният братовчед на Каканашева - Антон Лесов, само че той е освободен с по-лека мярка.



Братовчедът на Мегз си потегля с юриста си от полицията, откакто му е повдигнато обвиняване

В края на септември 2018 година Каканашева разгласи за откраднат джипа си марка " Мерцедес G350 ". Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов. Той декларирал, че на 27 септември е оставил първокласния автомобил пред бар " Графити " в " Кючук Париж ", а на идната заран от " кубчето " нямало и диря.

Джипът е лизингов и е благосъстоятелност на " Софауто ". По време на следствието криминалистите са се натъкнали на много спорни и подозрителни обстоятелства. Така вместо кражба на кола, се оказало че проверяват застрахователна машинация. В нея се оказали забъркани както братовчедът Лесов, по този начин и стилната принцеса и новото й гадже. Не е ясно дали самата Мегз няма да показа неговата орис, защото дизайнерката от Раковски също има призовка за на следващия ден сутринта.

Миналата година не бе благосклонна към стилната принцеса от Раковски, тъй като през лятото тя стана жертва на бандити. След като получила наградата “Най-добър дизайнер ” на гала в Слънчев бряг, тя отишла да купонясва с другари. Прибирайки се у дома, открила, че липсват портфейлът й с огромна сума пари, карти и персонални документи.

Връзката й с транспортния необут Румен Рончев е с отминалост няколко месеца. Той е притежател на транспортната компания " Розова котловина ". Преди броени дни Каканашева се появи в целия си искра на конференция на превозвачите и разяснява " проекта Макрон ".

“Днес за пръв път ще приказвам за проблемите на този отрасъл с вас. Днес имаше значима среща сред представители на транспортния бизнес и държавното управление. Обсъждаше се “пакетът Макрон ”. На срещата се разясняваше и че за жалост българският жител не е осведомен с глобалността на казуса по отношение на стопанската система ни и че се третира единствено като частна болежка на нас превозвачите. Затова през днешния ден ще употребявам голямата си известност,за да ви срещна с последствията. Като посочи че " преди 2 месеца мъжът й я поканил да ръководи бизнеса му паралелно с него ”. Самият Рончев е един от деятелите за Съюза на превозвачите.


Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР