Обвинената във взимане на подкуп като кмет на Район "Младост"

...
Обвинената във взимане на подкуп като кмет на Район "Младост"
Коментари Харесай

Десислава Иванчева иска да е депутат, ще разплита политическия възел

Обвинената във взимане на рушвет като кмет на Район "Младост " Десислава Иванчева желае да откри ново занятие. Докато се чака произнасянето на присъдата й на трета инстанция, тя реши да се кандидатира за народен представител. Това разгласи самата Иванчева във фейсбук.

Тя заяви, че дружно със Зелен Младост и Общество за Нова България ще показват обща платформа довечера. Иванчева има вяра в нуждата от смяна в България, макар че е имала запаси да взе участие в политически планове.

"Самата аз постоянно съм имала запаси към политическите партии. Но от дълго време разбрах, че системата е построена по този начин, че с цел да я променим би трябвало да имаме политическо присъединяване. В последните месеци получавах позвънявания, предложения и организирах много диалози с представители на опозиционни партии, обсъждахме взаимно присъединяване в идните парламентарни избори ", разкрива екскметът.

"В персонален проект бях в алтернатива дали да не се съсредоточвам върху делото и борбата да потвърдя невинността си, с цел да си върна свободата. Но в главата ми още кънтят думите на Гешев, че сготвянето и унищожаването на личността Иванчева „ е с политически залог”. Това ме кара да продължа да вземам участие в разплитането на политически възел, тъй като единствено в случай че се завърне демокрацията ще мога да се надявам да получа правдивост. В момента везните на Темида са в ръцете на мафията, с тях мерят кюлчета и пачки, а със свалената й превръзка са закрити очите и ушите на съдиите ", написа още Иванчева и твърди, че няма да се трансформира.

Уважаеми госпожи и господа, Не си губете времето да четете тези редове, в случай че ви гложди възприятие, че се задават...
Публикувахте от в 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР