Обвинен в многократни изнасилвания и блудства с малолетно момиче мъж

...
Обвинен в многократни изнасилвания и блудства с малолетно момиче мъж
Коментари Харесай

Осъдиха изнасилвач на малолетна на 11 години затвор

Обвинен в многократни изнасилвания и блудства с малолетно момиче мъж ще влезе в пандиза за 11 години. Това постанови Варненският апелативен съд, който ревизира наложеното от окръжните магистрати дейно наказване от 5 години.

Делото се гледа на втора инстанция след тъжби от потърпевшата и подсъдимия. За разлика от първата, въззивният съд одобри, че закононарушенията са реализирани с потреблението на мощ и по тази причина усили присъдата, като задържа под стража мъжа поради риска той да се укрие.

Извергът живеел на фамилни начала с майката на детето. През 2020 година почнал да блудства с него. Гаврите траяли близо една година и били последвани от голям брой полови контакти. Момичето не смеело да каже нищо от боязън, само че майка му схванала, откакто прочела чат сред щерка си и насилника и незабавно сезирала полицията.

С решението си Варненският апелативен съд удостовери почетените цивилен искове на потърпевшата за общо 90 000 лева Съдебният акт може да се апелира пред Върховен касационен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР