Обувките са основен елемент от женския гардероб, който често е

...
Обувките са основен елемент от женския гардероб, който често е
Коментари Харесай

Тези обувки ще са хит през пролетта на 2024 г.

Обувките са главен детайл от женския дрешник, който постоянно е незаслужено подценяван. В последна сметка обувките могат да се трансфорат в определящ съставен елемент освен в облика, само че и в самостоятелния жанр като цяло.

По време на зимните студове може да не можете да се развихрите, само че с настъпването на пролетта желаете да изразите себе си оптимално.

Представяме гид за съвременни обувки за пролет 2024 година

Обувки с квадратен и изострен връх

Обувки с квадратен връх, напомнящи мъжки обувки, към този момент са на върха на трендовете за 2024 година

Основата на актуалната фешън мода е контрастът на неустрашимост и женственост, няма приблизително състояние. Казано напряко, този сезон би трябвало да „ изберем страна “.

Сандали

В нашите сурови климатични условия, когато пролетната киша неуморно се стреми да опетни всичко в близост, сандалите не са най-очевидният вид. Но в по-топлите дни тези обувки ще станат най-хубавият ви сателит при всевъзможни житейски условия. Един от най-популярните модели са сандали с тънка каишка.

Стъклен ток

Стъкленият ток от дълго време не се свързва с младостта на нашите баби и нахлу в 2024 година под егидата на емблематични фешън къщи – Valentino, Versace, Gucci и други

Между другото, този ток може да се назова един от най-удобните (благодарение на неговата стабилност) и хубав, защото самият той има доста елегантна форма.

Ниска подметка

Разбира се, обемната подметка е класика, само че тя избледня и остана на назад във времето. Като цяло гледаме мокасини, джапанки, сабо и минималистични ботуши със непретенциозен ток, както и плажни обувки.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР