Обувки за коне са най-новата мода в Съединените щати, съобщи

...
Обувки за коне са най-новата мода в Съединените щати, съобщи
Коментари Харесай

В САЩ започнаха производство на маратонки за коне - Топ новини

Обувки за коне са най-новата мода в Съединените щати, заяви Novini.bg. Маркъс Флойд, дизайнер от Кентъки, стартира да създава обувките, като част от съдействие с VisitLex – туристическа организация от Лексингтън. Маратонките ще бъдат продадени на търг на 12 ноември за набиране на средства за щедрост.

Инициативата им беше да привлекат вниманието към щата Блуграс, както и към Кентъки като цяло “, изясни Флойд пред Си Ен Ен.

Маратонките, направени за VisitLex, ще бъдат продадени на търг по време на Sneaker Ball, събитие за набиране на средства за благотворителни организации в централен Кентъки.

Конструирането на всеки комплект обувки лишава до 17 часа, съгласно Флойд. Той стартира със закупуването на самите маратонки – да вземем за пример чифт типичен Air Jordans. След това ги деконструира, като деликатно разглобява всяка част, преди да сглоби маратонката върху авансово направен предпазен ботуш за коне. Стремежът му е бил да резервира точния дизайн, като в същото време се съобрази с формата на глезена и копитата на конете.

Клиентите, които се надяват да оборудват коня си с персонализирани обувки, могат да поръчат маратонки от предприятието на Флойд – Horse Kicks. За разлика от марковите маратонки, направени за VisitLex, тези по поръчка ще бъдат по личен дизайн на Флойд.

Цените стартират от към 1200 $ според от сложността на дизайна.

Занапред дизайнерът възнамерява да подари 10% от приходите от продажбата на обувките на локални организации с нестопанска цел. 

this company makes sneakers for horses
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР