Обучителни курсове по четири проекта от програмата на Европейската комисия

...
Обучителни курсове по четири проекта от програмата на Европейската комисия
Коментари Харесай

Обучения на младежи по програма „Еразъм + на старозагорски организации

Обучителни курсове по четири плана от програмата на Европейската комисия „ Еразъм + " в партньорство са осъществили през втората половина на 2019 година Сдружението с нестопанска цел (СНЦ) „ Академия на триумфа “, фондация „ Форграунд “ и  Превантивно-информационният център (ПИЦ) по зависимости към община Стара Загора. 
33 юношески служащи и юношески водачи от 11 страни участваха в образованието по план „ Агробизнес водачи в деяние “ на „ Академия на триумфа “. Основната тематика на курса беше активизиране на младежи за развиване на предприемачеството в селски и изолирани региони, работа с младежи, живеещи в изолирани региони, пускане на дребен бизнес и шерване на положителни практики. Във втората част на плана „ Бъди резистентен, не изхвърляй бъдещето си “ център беше устойчивият и природосъобразен метод на живот и шерването на положителни практики в областта на екологията в 10-те страни по плана. 
33-ма младежи от 11 страни разискваха цифровото обучение посредством методите на неофициалното обучение, нужните качества и умения за сполучливо кандидатстване за работа, писане на автобиография и мотивационно писмо, обществените мрежи и сполучливата реализация на пазара на труда в обучителния курс на плана „ Заети и сполучливи в Европа на бъдещето “ на Фондация „ Форграунд “.
40 юношески служащи и водачи от 12 страни пък се включиха в образованието по „ Създаваме обществените бизнесмени в бъдеща Европа “, план на Неформална група „ Младежки набор “ - Дания, в партньорство с чъс Сдружение с нестопанска цел „ Академия на триумфа “ в датски град Еснес. От българска страна в него се образоваха членове и доброволци на Сдружение с нестопанска цел „ Академия на триумфа “ и Младежки доброволчески клуб „ Дарители на вяра “ към ПИЦ по зависимости. Тема на полемиките беше концепцията на общественото предприемачество като на практика инструмент за решение на публични проблеми и в частност младежката безработица посредством методите на неофициалното обучение.
В реализирането на работните стратегии на извършените четири интернационалните обучителни курса съпътстваща тематика беше намаляването на рисковото държание, обвързвано с разпространяване и приложимост на психоактивни субстанции (ПАВ) измежду младежите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР