Обучението се предоставя във видео формат с незабавен достъпЗадават се

...
Обучението се предоставя във видео формат с незабавен достъпЗадават се
Коментари Харесай

Организират безплатни онлайн курсове за работа от вкъщи

Обучението се дава във видео формат с неотложен достъп

„ Задават се компликации за доста хора и взехме решение да опитаме да им помогнем ”, споделя Илиян Петров
(снимка: Нет Ит)

Б езплатен онлайн курс за започване на работа като фрийленсър от вкъщи провежда образователният център Нет Ит . Инициативата цели да поддържа хора, които предвид на рецесията ще търсят спомагателни приходи през интернет.

По-рано този месец центърът вкара система за образование посредством отдалечено наличие на над 800 дейни курсисти в присъствена форма. Технологията разрешава всеки учащ да участва онлайн в онлайн класна стая, където курсисти и преподаватели симулират образованието в действителна зала.

С оглед на идната потребност на доста хора да търсят благоприятни условия за спомагателни приходи посредством интернет от вкъщи си, от образователния център направиха обществен достъпа до профилирано образование за започване на активност на свободна процедура.

Чрез него всеки експерт би могъл в границите на няколко часа да се научи по какъв начин да се нарежда като експерт в онлайн пространството, какви правила е значимо да съблюдава в връзката си с клиентите, по какъв начин да се показа пред тях по най-хубавия метод и по какъв начин да ги задържа за по-дълъг интервал от време.
още по тематиката
Обучението се дава във видео формат с неотложен достъп, след къса регистрация. В него вземат участие 7 преподавателя от 4 страни. Целта му е участниците да почерпят опит от сполучливи фрийленсъри, работещи и на интернационалния пазар.

В курса са наранени всички тематики, свързани с работата на свободна процедура, като се стартира от това по какъв начин и къде да се представим като експерт и се стигне до счетоводството на фрийленсърите и по какъв начин да сме изрядни пред Национална агенция за приходите. Курсът е наличен гратис след къса регистрация.

„ Задават се компликации за доста хора и взехме решение да опитаме да помогнем на колкото можем повече експерти, които ще търсят метод за спомагателни приходи посредством интернет. Затова събрахме всички нужни записи и пуснахме образованието изцяло гратис ”, описа Илиян Петров, шеф в Нет Ит.

По неговите думи, за 24 часа в курса са се записали над 350 участника. „ Силно се надявам посредством това образование най-малко малко да им помогнем да понижат неприятния резултат от икономическите неприятности, които се чакат ”, добави Петров.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР