Обучението по надграждане на професионалните умения на полицейските служители продължава

...
Обучението по надграждане на професионалните умения на полицейските служители продължава
Коментари Харесай

В обучение полицаи преследваха нарушители и разпъваха ленти с шипове

Обучението по надграждане на професионалните умения на полицейските чиновници продължава в Сливен. Принудително прекъсване на автомобил благодарение на помощни средства бе извършено през днешния ден на летище „ Бършен ”.

Служители на отдел „ Охранителна полиция ” към ОДМВР-Сливен организираха занимание по потребление на ленти за наложително прекъсване. Служители с полицейски пълномощия от районните ръководства в Сливен, Котел и Твърдица, дежурните елементи, пътна полиция и група „ Миграция ” упражняваха създаване на контролно-пропусквателен пункт, гонене на автомобил и разтягане на лента с шипове.
Всички чиновници, без значение дали им се постанова в ежедневната работа да ползват тези начини, минаха образованието като приложиха в деяние заложеното в теоретичната част. Всеки трябваше да отработи техниката, до момента в който не се получи безпрепятствено осъществяване, с цел да се подсигурява бърза и резултатна реакция при действителна обстановка.



Занятията се организират по график, одобрен от шефа на ОД на МВР-Сливен старши комисар Димитър Величков по предписание на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов и основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев за по-добра практическа подготовка на целия състав, с цел да реагират по-добре в спешни и напрегнати обстановка.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР