Обстрелът на Запорожкaта АЕЦ от хунтата на Зеленски всъщност е

...
Обстрелът на Запорожкaта АЕЦ от хунтата на Зеленски всъщност е
Коментари Харесай

Милен Милушев: Западът упорито продължава да работи за Русия и за Путин

Обстрелът на Запорожкaта АЕЦ от хунтата на Зеленски в действителност е самопризнание, че войната е изгубена. Изповед на отчаянието- тази територия импровизирано към този момент е отписана като постоянно съветска.

Логиката на укрите е: щом няма да е наша АЕЦ, ще я гръмнем да не я употребявате.

Подобна е логиката и да не се дават визи на руснаци да пътуват из Европа: „ Побеждавате, не губите войната, ние пък не желаеме да ви гледаме ". Това също е импровизирано самопризнание за неуспеха на Запада.

Детински реакции. Но рискови. И извънредно глупави. Така Западът жалко и настойчиво продължава да работи за Русия и за Путин. Най-малкото сплотява руснаците. Най-малкото убеждава ги, че Путин е прав. Като превръщаш жителите на съветската федерация в новите евреи единствено ги мотивираш да се бият до победа непременно.

Като взриви Запорожката АЕЦ Зеленски единствено ще развърже лапите на Путин да го довърши с стеснен нуклеарен удар. Русия ще е с чисти ръце-защитава се от нуклеарни терористи.

Реакциите на Запада са неумни, злобарски. Зеленски и евроатлантическите му господари са като някакви зли деца, играещи си с нуклеарни кукли -не ми даваш твоята играчка, ще я счупя тогава. Не разрешаваш да те набия, тогава няма да си играя с теб, не желая и да те виждам..

Ха ха..

Смешно е... до гибел..

Евроатлантическите водачи показват политическа инфантилност. Те си живеят още в 1989 година Не могат да асимилират, че Горбачов не е на власт. Дори западняшката агитация олигофреняса тотално. Обявяват, че зложелател на Путин от Кремъл молел Централно разузнавателно управление на САЩ и Пентагона да служат завършек на войната!? Кремъл бил в суматоха?! Интересно за какво врагът на Путин ще моли Централно разузнавателно управление на САЩ и Пентагона да побеждават Путин откакто Централно разузнавателно управление на САЩ и Пенрагонът очевидно не могат да го победи от 2007 година, когато съветският водач разгласи в Мюнхен края на американското владичество в света?! Че Централно разузнавателно управление на САЩ направи Майдана през 2014 година Централно разузнавателно управление на САЩ и НАТО предизвикаха специфичната военна интервенция на Путин през 2022 година Защо врагът на Путин в Кремъл ще моли Централно разузнавателно управление на САЩ и НАТО да създадат това, което Централно разузнавателно управление на САЩ и НАТО очевидно не могат да създадат?!

Всъщност могат-могат да пернат конците на Зеленски да капитулира.

Но не. Ще взривяват Кримския мост. И какво ще реализиран? Путин смени командира на флота поради саботажите в Крим. Ще назначи млади чекисти, които ще разкатаят семейството на партизанстващите укри.

Украйна не е Афганистан. Това е огромна илюзия на Запада. В Афганистан руснаците бяха чужденци. В Украйна са на своя земя от 1634 година, когато бащата на украинците Богдан Хмелницки самичък се причислява към съветското царство, с цел да се опълчи на полското настъпление.

С сходна селска агитация прелом в Русия няма да се предизвика. По-скоро зрее прелом във Вашингтон като виждам склеротичното държание на Байдън...



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР