Обстановката пред строго охраняваните сгради на Конгреса на САЩ и

...
Обстановката пред строго охраняваните сгради на Конгреса на САЩ и
Коментари Харесай

Обстановката около сградите на Конгреса на САЩ и на щатските събрания е спокойна

Обстановката пред строго охраняваните здания на Конгреса на Съединени американски щати и на законодателните събрания на обособените щати беше спокойна, до момента в който Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в полагаше клетва като президент на Съединени американски щати, заяви Българска телеграфна агенция.

Във Вашингтон е имало няколко обособени ареста, само че нищо по-сериозно. По улиците към Конгреса пазеха военнослужещи, екипирани за битка с вълнения.

Празните улици в близост бяха отцепени с бронирани машини и бетонни блокове. Байдън постави умерено клетва като президент, две седмици откакто размирни последователи на Тръмп обсадиха Капитолия.

По-малко от десетина протестиращи се появиха пред законодателното заседание в Конкорд, Ню Хемпшър, и Лансинг, щата Мичиган. Един-единствен стачкуващ стоеше с афиш с надпис "Да създадем Америка още веднъж велика " пред загражденията към щатския Конгрес на Калифорния в Сакраменто, до момента в който всички входове на постройката се охраняваха от десетки служители на реда и военнослужещи от Националната армия.

Пред Капитолия на Небраска в Линкълн имаше трима протестиращи, един от които развяваше знаме, на което пишеше "Байдън не е президент ". За разединение на улиците към Капитолия в столицата на Джорджия Атланта бяха употребявани боклукчийски камиони, затворнически рейсове и други държавни коли, само че протестиращи нямаше.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР