Обстановката е много сложна, но най-важното е нашите моряци да

...
Обстановката е много сложна, но най-важното е нашите моряци да
Коментари Харесай

Президентът за моряците ни от Мариупол: Сложно е, работи се усилено

Обстановката е доста комплицирана, само че най-важното е нашите моряци да се приберат живи и здрави. Работи се интензивно по този въпрос, само че да оставим мненията, когато това бъде реалност. Това сподели президентът Румен Радев, който взе участие в отбелязването на патронния празник на 55-о столично учебно заведение " Петко Каравелов ", представен от Българска национална телевизия.

За спекулациите, че ще вдигнем ветото за евроинтеграцията на Северна Македония, Радев съобщи, че има изявления от ръководещите, че ще се съблюдават всички договорености, които показват нашето национално единодушие и позиция по този въпрос.

За дебатите в Народно събрание за закриването на познавач съда, Радев сподели, че с активността си профилираното правораздаване не дава солидни причини в своя отбрана.

" Напротив. През годините сме очевидци на смачкани досъдебни производства, на отвод на досъдебно произвеждане по знакови случаи, на гонене на политически, на бизнес неуместни хора. Така че там просто няма причини за отбрана ", сподели президентът.

Заяви също, че има кандидатура за Съвет за електронни медии, само че ще я разгласи в избрания от закона период.

На въпрос дали обединението ще се резервира постоянна, сподели:

" Българите чакат партиите в обединението да покажат, че могат да се сплотяват в името на националния интерес и решение на проблемите на българите. Те са доста, желае се дейна работа и в случай че се демонстрират ясни резултати в отговор на проблемите на хората, обединението няма да има проблем ".

За предлагането да се върне хартиената бюлетина напомни за какво беше въведено машинното гласоподаване у нас: " България беше първенец в Европа, в случай че не и в света по % невалидни бюлетини, по голям брой спекулации и съзнателни и несъзнателни в протоколите на СИК ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР