Обстановката е мигновено позната. Има малко магаренце, което обича да

...
Обстановката е мигновено позната. Има малко магаренце, което обича да
Коментари Харесай

Собственик на ирландски пъб възстановява бара от Баншите от Инишерин

Обстановката е незабавно позната. Има малко магаренце, което обича да се смесва с локалните поданици, механа с ниски стени и див крайбрежен пейзаж на остров Ахил, който се вижда през дребен прозорец. Реалната версия на кръчмата JJ Devine от Баншите от Инишерин, изненадващия холивудски триумф на Мартин Макдона от 2022 година, обаче се разграничава от екранното си изображение по редица способи.

 width=

Барът е ситуиран в обширна низина от тучни полета в отдалечено село на към 100 км югоизточно от пустинната хубост на Ахил. Магарето не е асистент на Падрайк (Колин Фарел), а локална хубавица на име Холи. И, несъмнено, гледката към океана е изрисувана с образец на прозореца.

" Видях кино лентата и бях заинтересован от бара ", споделя притежателят на JJ Devine, Люк Мий, на чаша бира Гинес. От другата страна на кръчмата локални музиканти забавляваха жителите на Килкерин, малко селце с две кръчми, изгубено в тесни пътища в графство Голуей.

" Сестра ми живее на Ахил " - сподели Мий. " Затова й се обадих и я попитах дали знае какво се е случило с кръчмата след края на фотосите, тъй като брачният партньор й би трябвало да е наясно, защото е работил в защитата на снимачната площадка. "

" И познайте какво? " - сподели той с пенеста усмивка. " Тя сподели, че Том, брачният партньор ѝ, може да я има. "

52-годишният Мий, който е притежател на няколко кръчми и автосервиз в района, разполага с камион на остров Ахил в границите на една седмица. Заедно с приятеля си Майкъл Кели го натоварват с натрупа на един от най-известните питейни заведения в киното, който лежи на купчина в дъното на равнищата на сестра му.

" Том ми сподели: в случай че го искаш, просто го вземи от ръцете ми гратис ", споделя Мий.

Кели, най-хубавият другар на Люк, дойде на масата с бирата си. Към нас се причислиха и локалният политик Майкъл Конъли и различен клиент, Пат Дискин, с дълга брада и рибарска шапка.

Мъжете се надпреварваха да довършат историята за това по какъв начин ресторант JJ Devine`s се трансформира в забележителна атракция на това сурово обитаемо село в земеделското сърце на графство Голуей. Кръчмата е съединена късно през нощта сред февруари и юни от Мий и Кели под навеса в задния двор на заведението и магазина на Мий.

Източник: theguardian.com

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР