Обследванията на подобни постройки се извършват по жалби на граждани

...
Обследванията на подобни постройки се извършват по жалби на граждани
Коментари Харесай

Премахнаха опасни сгради във Видин

Обследванията на сходни постройки се правят по тъжби на жители или сигнали от чиновници на отдел „ Контрол и запазване на публичния ред “ при Община Видин. Днес бе отстранена постройка в кв. „ Калето “, известна като „ остарялата поща “, която дълги години е изпълнявала това предопределение. Мястото е разчистено и отпадъците се извозват. Пространството ще бъде облагородено и превърнато в зелена повърхност.
Предстои да бъде разрушена и постройката на остаряла хлебопекарна в село Бела Рада, която също е общинска благосъстоятелност. За премахването на рисковите обекти има гласувано решение на Общински съвет - Видин и издадена заповед от кмета на Общината.
 Започна оформяне на растителността в парк „ Владикина бахча “ във Видин Започна оформяне на растителността в парк „ Владикина бахча “ във Видин
Един от целите на Общинското дружество „ Чистота, озеленяване и благоустройство “ е поддържането на всички паркове въ...

Продължават обследванията на още общински здания, които заради естествено изхабяване или други условия, са станали рискови за здравето и живота на жителите, негодни са за потребление, застрашени са от самосрутване, основават условия за пораждане на пожар или са нездравословни в санитарно-хигиенно отношение и не могат да се поправят или заздравят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР