Общуваме с премиера, но не съм си водил статистика колко

...
Общуваме с премиера, но не съм си водил статистика колко
Коментари Харесай

Харизанов: Всички знаем стандарта на премиера, не го свързвам с пачките

" Общуваме с премиера, само че не съм си водил статистика какъв брой постоянно. Ходил съм неведнъж в комплекса в Бояна. Когато съм с дебели облекла, са ме проверявали, преди да вляза. Не нося дамска чанта и не знам, дали е елементарно да се приберат толкоз пари в нея. С премиера сме обсъждали фотосите. Това е компромат. Всички знаем какъв стандарт поддържа Бойко Борисов и аз по никакъв метод не мога да го свържа с тези пари. Министър-председателят не ми е казвал коя е Мата Хари, само че и не съм го питал, тъй като знам къде е границата на персоналния живот. Възможно е тази жена да има и други компромати ".

Това съобщи политическият анализатор Георги Харизанов предаването " 120 минути " на bTV, представен от " Епицентър ".

" С Делян Пеевски сме се виждали единствено един път, за няколко минути. Запознахме се, разменихме няколко фрази и това беше. След запознанството започнах да търча 3 пъти по-бързо и ми пораснаха криле ", разяснява Харизанов. " Братята Бобокови да дадат доказателства, в случай че бизнесът им е бил застрашен. Нека да ги покажат в точния момент, с цел да не пострада повече, в случай че правилно изобщо ", сподели още някогашният началник на " Напоителни системи ".

" Аз не ловувам, само че не съм придружавал премиера на лов. Отдавна с Бойко Борисов не сме играли тенис. Към него се обръщам с „ Господин министър председател “ и „ Биг Брадъре “ поради съвпадението на първите букви. Предлагали са ми пост в партията, само че не и за народен представител. Всеки, който ме познава, знае, че не желая да ставам депутат. Не извършвам функционалности в ГЕРБ и не съм човек, който обича да му дават задания ", добави Харизанов.

" Взел съм си държавния изпит в Датския лицей през лятото на 2012 година Помислих, че ще ми набъбнат приходите, само че не се получи. Преди това бях приключил, само че ми беше останал единствено държавният изпит ", сподели още Георги Харизанов. " Бях поканен от министър Мирослав Найденов за поста в " Напоителни системи ", откакто бях напуснал друго сдружение. Каза ми, че има огромни проблеми и аз одобрих ", изясни политическият анализатор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР