Общото събрание на ФК Локомотив -1927 избра ново ръководство на

...
Общото събрание на ФК Локомотив -1927 избра ново ръководство на
Коментари Харесай

Локомотив Дряново има ново ръководство

Общото заседание на ФК " Локомотив -1927 " избра ново управление на клуба, откакто целият Управителен съвет, отпред с ръководителя Николай Александров, си е подал оставките. В новия Управителен съвет влизат Пламен Обрешков, Николай Минчев, Петър Генчев и Красимир Крумов.

Треньорът Мартин Кръстев регистрира представянето на мъжкия внушителен тим през първия полусезон на Северозападната трета лига като почтено - 7-о място.

Събранието избра Пламен Обрешков за ръководител, а Явор Николов за заместител ръководител на клуба. Като всички сплотяват напъните си в развиването на една добре функционираща детско-юношеска школа, както и продължаването на присъединяване в Северозападна трета лига Велико Търново.
" Благодаря, за гласуваното доверие и съзнавам каква отговорност поемам. Благодаря на сътрудниците от остарелия УС. С сътрудниците ОТ УС ще се стремим да развием една конкурентна ДЮШ,, която да основава състезатели за представителния тим. Зная и имам вяра, че всички ще обединим старания и ще осигурим най-хубавите условия за нашите деца. Много пъти като отговорник на Школата в клуба съм защитавал тезата, че децата имат най-голяма потребност от мъжки внушителен тим, тъй като желаят да имат кумири и да подръжават на някой. Ще се веселя повече хора, компании и организации да поддържат нашата организация ", разяснява Обрешков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР