Общото събрание на ФК Локомотив -1927 избра ново ръководство на

Общото събрание на ФК Локомотив -1927 избра ново ръководство на ...

Локомотив Дряново има ново ръководство.

Общото събрание на ФК "Локомотив -1927" избра ново ръководство на клуба , след като целият  Управителен съвет, начело с председателя Николай Александров, си е подал оставките.  В новия Управителен съвет влизат Пламен Обрешков, Николай Минчев, Петър Генчев и Красимир Крумов.

Треньорът Мартин Кръстев отчете представянето  на мъжкия представителен отбор през първия полусезон  на Северозападната трета лига като достойно - 7-о място.

Събранието избра Пламен Обрешков за председател, а Явор Николов за заместник председател на клуба. Като всички обединяват усилията си в развитието на една добре функционираща детско-юношеска школа, както и продължаването на участие в Северозападна трета лига Велико Търново. 
"Благодаря, за гласуваното доверие и осъзнавам каква отговорност поемам.  Благодаря на колегите от стария УС. С колегите ОТ УС ще се стремим да развием една конкурентна ДЮШ,, която да създава състезатели за представителния отбор. Зная и вярвам, че всички ще обединим усилия и ще осигурим най-добрите условия за нашите деца. Много пъти като отговорник на Школата в клуба съм защитавал тезата, че децата имат най-голяма нужда от мъжки представителен отбор, защото искат да имат кумири и да подръжават на някой. Ще се радвам повече хора, фирми и организации да подкрепят нашата организация", коментира Обрешков.

Източник: sportal.bg