Общото събрание на Асоциацията на банките в България (АББ) избра

...
Общото събрание на Асоциацията на банките в България (АББ) избра
Коментари Харесай

Асоциацията на банките избра нови членове на Управителния си съвет

Общото заседание на Асоциацията на банките в България (АББ) избра нови членове на Управителния съвет на асоциацията, оповестява АББ.

Диана Митева - изпълнителен шеф на " Банка ДСК " АД, е избрана отново от Общото заседание на АББ за втори тригодишен мандат в управителния орган на Асоциацията и продължава да е ръководител на Управителния й съвет.

Цветанка Минчева - основен изпълнителен шеф на " Уникредит Булбанк " АД, е нов член на УС на АББ и става заместник-председател на УС на АББ.

За нови членове на УС на АББ са определени, за първи мандат, Никола Бакалов, основен изпълнителен шеф на " Първа капиталова банка " АД, и Сава Стойнов, изпълнителен шеф на " Централна кооперативна банка " АД.

За втори тригодишен мандат, като член на УС на АББ, е определен Георги Заманов - основен изпълнителен шеф на " Алианц Банк България ".

Петя Димитрова, основен изпълнителен шеф на " Юробанк България " АД, и Десислава Симеонова, изпълнителен шеф на " ОББ " АД, не престават участието си в УС на АББ, в границите на мандатите си.

По лично предпочитание, Оливър Рьогл - основен изпълнителен шеф на " Райфайзенбанк България " ЕАД, и Георги Константинов, изпълнителен шеф на " Централна Кооперативна банка " АД, са освободени от участие в УС на АББ. Общото заседание на Асоциацията изрече признателност и висока оценка за досегашната им активност като членове на управителния орган на АББ, написа в известието.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР