Общото между децата е, че живеят в Испания легално -

...
Общото между децата е, че живеят в Испания легално -
Коментари Харесай

Брутална Международна Банда От Българи Продава Джебчийки И Крадци! Новите Вървят По 20 000 Евро, Опитните По 40 000

Общото сред децата е, че живеят в Испания легално - напуснали са страната ни с безсрочни пълномощни от родителите си. В документите обаче не е посочено име на компаньон. Жертвите са от разнообразни градове в България - Ямбол, Бургас, Велико Търново, Плевен, Перник, Стара Загора.

Шефът на групата, уличена в трафик на дами за пр*ституция и обири, е Методи Борисов. Живее в Испания от 17 години. Той обезпечава и квартирите, в които живеят крадлите. Апартаментите са окупирани. Те са благосъстоятелност на банки, защото хората, които са желали да ги купят, не са покривали постоянно вноските си за лизинг, след което в тях се " самонастаняват " въпросните крадли. Апартаментите не се употребяват, тъй като са под банкова забрана и тъкмо това употребяват уредниците, тъй като правосъдното изваждане от тях лишава месеци. И измежду като ги махнат, те се настаняват в различен подобен апартамент и така нататък

Момичетата заплащат даже наем за употребените квартири. В някои от тях живеят по 20 души, като се редуват - до момента в който половината са на работа, другата половина си почива в съответния апартамент. След това се сменят.

Властите в Испания не знаят какъв % от " заработеното " остава за българките.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР