Общоприето е, че ангел-пазител се появява на човек само след

...
Общоприето е, че ангел-пазител се появява на човек само след
Коментари Харесай

Лесно можете да разпознаете своя ангел пазител по дата на раждане

Общоприето е, че ангел-пазител се появява на човек единствено след кръщението. Но духовният бранител се появява с раждането на бебето. Пророчески сънища, знаци на ориста, които от време на време не виждаме - всичко това са триковете на нашия ангел страж, който по разнообразни способи се пробва да ни отбрани и защищити. Как да разберете неговия пол и темперамент? Разбира се, по датата на раждане.

За да разберете възрастта на вашия ангел-пазител, е належащо да съберете цифрите от деня на раждане и месеца.

За да разберете пола на духовния ходатай, съберете числата на деня, месеца и годината на раждане. Например вашата дата на раждане е 08/05/1991. 5 + 8 + 1 + 9 + 9 + 1 = 33. Ако получите четно число, бранителят е момче, нечетният е момиче.

За да разберете характера на ангела, би трябвало да съберете цифрите на полученото число, в случай че е двуцифрено, съберете още веднъж, до момента в който получите едноцифрено. 3 + 3 = 6.

Нула - Огнен

Ако получите нула, имате един от най-смелите ангели-пазители. Той е подготвен да се бори за вас, за ориста и шанса. Имате огромен шанс, тъй като постоянно можете да разчитате на подобен бранител.

Единица - Светец

Любезни, симпатични ангели пазители, които оказват помощ на човек във всички беди. Такива бранители постоянно отиват при учтиви и възпитани хора.

Двока - Светлина
Хората с тези имена имат ангелско сърце
Доброта, благосклонност, съчувствие - тези качества отличават хората с " ангелско " сърце от останалите. Според езотериците притежателите на 6&...

Ангели с огромни крила, които могат да предпазят от всички неприятности и неприятно време. Често можете да ги видите в огледалото и да усетите помощта им. В последна сметка те постоянно показват знаци на ориста.

Тройка - Въздух

Безгрижни ангели пазители. Следователно те могат да изчезнат и да ви оставят незащитени. И се връщат единствено когато ги помолят за помощ.

Четири - Мъдър

Ако получите четворка, имате умен, образован и толерантен ангел страж. Подопечените са грамотни хора, постоянно подготвени за нови подвизи. Те се пробват да бъдат на видно място.
Вашият ангел страж съгласно зодията
Надали е изненадващо, че както при множеството разнообразни критерии и качества на зодиите, всяка си има своя ангел страж, който бди над чов...

Пет - Метален

Имате мощен и убеден ангел-пазител. За него е значимо да оказва помощ във всяка сложна житейска обстановка. Те са в положение да възнаградят човек с дългоденствие.

Шест - Дъга

Ангели, които обичат да летят в облаците и да свирят на флейта. Много са радостни и уверени. Освен това, те могат да дарят на човек гений и креативност.

Седем - Енергичен
Ако имате тази линия на ръката си, пригответе се за доста благополучие!
Дланите ни са ошарени с линии по кожата, за които ни е добре известно, че приказват за разнообразни неща, които ще ни споходят в бъдеще и кои...

Ако получите седем, тогава бранителят е в положение да се трансформира в облика на човек или някакъв предмет. Те дават на подопечния оракулски сънища. Но в случай че ги обидиш мощно, те могат да те изоставен вечно.

Осем - Човек

Само вие от всичките девет детайла имате ангел-пазител на безценен и обичан умрял човек.

Девет - Тяло

Елементът Тяло значи, че ангелът-пазител е постоянно до своя подопечен. Той му дава наслада, топлота и грижа. Човек може самичък да измисли име за подобен ангел страж, просто затвори очи и въображаемо си показа небето, облаците.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР