Общочовешко послание лъсна на стената на саниран блок в Пловдив

...
Общочовешко послание лъсна на стената на саниран блок в Пловдив
Коментари Харесай

Човешко послание грейна на санирана стена, но редно ли е? СНИМКА

Общочовешко обръщение лъсна на стената на саниран блок в Пловдив и съумя да ядоса пловдивчанин.

" Не е срамно да си безпаричен ", четем изписано с черен спрей на свежата сивичка фасада. Думите, в които няма нищо неправилно, обаче предизвикат различен публичен проблем. Зачитането на непознатата благосъстоятелност, хубостта и чистотата на обществените места.

Новобоядисаната фасада към този момент е надраскана, а по този начин си причислява към нашарените спирки, стени и тн., представляващи грозна панорама.

" Все недоволстваме от ситуацията в страната ни и стандарта ни на живот ", написа Иван Д., който насочва вниманието от драсканицата, която претендира да съдържа обръщение, към тематиката за персоналната отговорност. " Но истината е, че сами си го вършим да е по този начин ", установи той.

 Вижте цялата обява на Иван Д., споделена в група на пловдивския квартал " Кючук Париж ":

" Привет!

Но истината е, че сами си го вършим да е по този начин... Сега на фотографията се вижда, че е направено (санирането) за уюта и да е красиво, и все се намира някой, който да сътвори това...
Това е дребна част от драсканиците по спирки, блокове и детски площадки. Да, не е срамно да си безпаричен, само че е срамно да си елементарен! Промяната би трябвало да стартира от нас самите като народ! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР